Iba manželova krásna ozdoba? Tatumova polovička žiari, kam príde

Niektorí neprajníci hovoria na jej adresu, že jej len manželkou slávnejšej mužskej polovičky a ťaží z tohto statusu. Ale jedno je isté, herečka a tanečnica Jenna Dewan je ozdobou každej akcie.

16.11.2016 08:30
debata
Herečka Jenna Dewan Tatum na akcii Glamour... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jenna Dewan Tatum na akcii Glamour Women of the Year Awards. Herečka Jenna Dewan Tatum na akcii Glamour Women of the Year Awards.

Na vyhlásení cien magazínu Glamour, ktoré sa konalo v pondelok večer, sa zákonitá partnerka herca Channinga Tatuma objavila v zelenej kreácii na telo, ktorá len zdôraznila jej dokonalé krivky tanečnice. Tridsaťpäťročná mama dcérky Everly volila minimalistický model s výrazným prepásaním v drieku a odhalenými ramenami. K nemu pridala rovné hladké kadere na spôsob striktného mikáda a žiarivý hollywoodsky úsmev.

Herečka Jenna Dewan Tatum na akcii Glamour...
Herečka Gabourey Sidibe.
+13Hudobník a laureát ceny Glamour Bono prišiel s...

Niekdajšia hrdinka filmu Step Up, v rámci nakrúcania ktorého sa zoznámila so svojím manželom, sa ocitla v pondelok večer na galavečere známeho periodika aj vďaka početným aktivitám v rámci charitatívnych organizácií. Medzi ďalšími hosťami boli herečky ako Laura Dern, Lena Dunham, Amber Heard či speváčka Gwen Stefani. Galériu si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Glamour #gala #pôvab #Jenna Dewan-Tatum #sexy

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...