Najsexi slovenská ryšavka v gala, Müllerová a Mičkovicová ako jej sestry!

So Slovenskou televíziou si prežili svoje. Jedna ako televízna hlásateľka, ďalšie dve ako známe herecké tváre. A nechýbali ani na veľkolepom gala. Zaujímavosťou bolo, že napriek vekovému rozdielu vyzerali takmer ako sestry.

16.11.2016 11:10
debata
Zľava: Televízna moderátorka Soňa Müllerová a... Foto: Profimedia
Soňa Müllerová a herečky Táňa Pauhofová a Henrieta Mičkovicová. Zľava: Televízna moderátorka Soňa Müllerová a herečky Táňa Pauhofová a Henrieta Mičkovicová.

Reč je o herečke Táni Pauhofovej, ktorá v Kristových rokoch žiari a stále ohuruje svojím typickým pôvabom. Po jej boku sa však pred objektívmi na akcii pri príležitosti 60. výročia Slovenskej televízie, objavila aj staršia kolegyňa Henrieta Mičkovicová a moderátorka Soňa Müllerová. Prvá menovaná za necelý rok oslávi päťdesiatku, tá druhá ju už pred pár rokmi prekročila. Pohľad na obe zrelé dámy však dáva iným ženám dôvod na to, aby bledli závisťou. Mičkovicová aj Müllerová vyzerajú totiž naozaj skvelo.

Na slávnostnom podujatí obe stavili na decentnú čiernu. Kým hereckej hviezde projektov Búrlivé víno či Panelák lichotil lodičkový výstrih s odhalenými plecami na puzdrových šatách, jej televízna kolegyňa volila elastický tubový model od dizajnérky Michaely Ľuptákovej a zaujímavé lodičky so šnurovaním.

Nesklamala však ani Pauhofová, ktorá si na tento večer obliekla asi ten najluxusnejší model. Od hlavy po päty bola totiž odetá v kreácii z dielne Valentino. Šaty s aplikáciou drobných motýľov z látky doplnili typické valentinovské topánky aj kabelka.

Známa ryšavka sa podľa informácií bulvárneho denníka údajne pred časom rozišla s partnerom Martinom a znovu je single. Každopádne, úsmev na jej tvári nechýbal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslavy #Soňa Müllerová #Táňa Pauhofová #Henrieta Mičkovicová #STV

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...