Kožená Salma! Mexická sexica prekvapila, do čoho sa to navliekla?!

Mať za manžela šéfa jednej z najväčších spoločností vlastniacich niekoľko luxusných značiek má svoje výhody. Ale občas sa aj výhoda môže zmeniť v náš neprospech.

30.11.2016 00:00
debata
Herečka Salma Hayek prišla na premiére filmu I... Foto: Reuters, NEIL HALL
Salma Hayek Herečka Salma Hayek prišla na premiére filmu I am Bolt v Londýne.

Bude to prípad mexickej herečky Salmy Hayekovej, ktorá sa v pondelok večer zúčastnila na premiére dokumentu Usain Bolt. Keďže do portfólia firmy jej manžela Francoisa Henri Pinaulta patrí aj značka Gucci, mexická rodáčka nosí kúsky z jej kolekcie čoraz častejšie. Jeden taký si vybrala aj na spomenuté podujatie.

Kombinovanie koženého materiálu s výraznou výšivkou a folklórnou estetikou možno funguje na modelkách na móle. U 49-ročnej divy však účel nesplnilo. Kožený kabátik, pod ktorým sa ukrývala blúzka s volánikmi a výrazným vyšívaným golierom, k tomu kožená baretka a výrazný červený rúž – výsledok bol viac ako rozporuplný.

Bežec Usain Bolt pózoval v Londýne aj so...
Futbalista Hector Bellerin pózuje na filmovej...
+6Atlét Mo Farah a jeho manželka Tania.

Našťastie Salma Hayek dokáže aj podobné prešľapy zachrániť osobným pôvabom. Na premiére dokumentu o Usainovi Boltovi bola tiež jedným z najhviezdnejších hostí. Okrem nej si film prišiel pozrieť napríklad aj spevák Liam Payne z formácie One Direction či speváčka Geri Haliwell. Samozrejme, nechýbal ani Bolt a mnoho športovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Salma Hayek #Gucci #prešľap

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...