Obrazom: Móda žien zo 17. Plesu v opere, žiarila Mauréry aj Kanisová

Azda jedna z najsledovanejších súčastí plesového podujatia, ktoré tradične štartuje sezónu na Slovensku, sú róby známych žien.

08.01.2017 09:20
debata
Moderátorka 17. Plesu v opere - herečka Zuzana... Foto: Monarch
Zuzana Mauréry v šatách od Jany Kuzmovej. Moderátorka 17. Plesu v opere - herečka Zuzana Mauréry v šatách od Jany Kuzmovej.

Červený koberec pred vymrznutým Hviezdoslavovým námestím sa aj v sobotu večer zaplnil nadýchanými sukňami či modelmi, ktoré hrali farbami, vzormi, potlačami, alebo opulentnými výšivkami. Medzi dámami však často žiarili viac tie, ktoré stavili na jednoduchosť.

Do budovy Opery SND zamierila tento rok napríklad herečka a speváčka Katarína Hasprová či herečka Oľga Belešová. Podujatie si opäť vychutnávala modelka Alexandra Gachulincová či štylistka Zuzana Kanisová, ale aj finančníčka Elena Kohútiková, operná diva Ľubica Vargicová, ale trblietajúca sa Emília Vášáryová. A zahanbiť sa nedali ani manželky známych hercov či športovcov. Viac si pozrite v galérii. Detailnejší text o móde známych dám pribudne na stránke Koktail.pravda.sk už o pár hodín.

Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová v...
Tehotná moderátorka Zlatica Puškárová v šatách...
+51Fotografka Jana Keketi s manželom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #dizajn #Ples v opere #pôvab #ples #celebrity #Emília Vášáryová #Katarína Hasprová #Oľga Belešová #Zuzana Kanisová #Elena Kohútiková

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...