Junior by Ples v opere nemoderoval. Bojí sa vraj bozkov!

Sprevádzať slávnostným programom Plesu v opere je možno ambíciou pre mnoho domácich moderátoriek. U Milana Zimnýkovala alias Juniora však podobný sen nehrozí. Vzdal sa ho po sobotňajšej akcii, na ktorej s manželkou Antóniou debutovali.

08.01.2017 16:35
debata
Moderátor Milan Junior Zimnýkoval s manželkou... Foto: Monarch
Milan Junior Zimnýkoval s manželkou Antóniou, ktorú obliekala Jana Gavalcová Moderátor Milan Junior Zimnýkoval s manželkou Antóniou, ktorú obliekala Jana Gavalcová.

„Keďže som tu prvýkrát, pochopil som, že nemôžem moderovať ples. Lebo dostať bozk od pána Mariána Chudovského a pána Lančariča by bolo čudné – takže som to pochopil, že nie,“ zavtipkoval si Zimnýkoval narážajúc na tradíciu bozku, ktorý vždy dostane moderátorka večera od spomenutých pánov. Junior však tiež dodal, že ani nemá ambíciu takouto akciou sprevádzať.

S manželkou Antóniou prijali pozvanie pre charitatívny rozmer plesu a vraj sa poctivo pripravovali v rámci etikety. „Vzhľadom na to, že debutujeme, v prípade manželky museli byť bledé šaty. Informácie prebehli už len preto, aby sme nerušili tých, ktorí sú pravidelní hostia,“ uviedol Junior. Jeho polovička Antónia poďakovala kamarátkam, ktoré im spravili službu a pár pravidiel ozrejmili.

Sympatická manželská dvojica sa do nového roka pustila so záväzkom viac času tráviť spolu ako rodina. Želajú si tiež zdravie, ktoré popriali aj čitateľom Pravda.sk. „Čo sa týka mojej práce, nie všetko ja celkom ovplyvním, lebo je to o sledovaní. Ak sú diváci a poslucháči, ďakujem veľmi pekne, pracujem ďalej. Ak nebudú, je problém. Musím robiť niečo iné,“ pokračoval Zimnýkoval vo výpočte pracovných želaní.

Jeho manželka mu vtipne odvetila, že bude musieť pracovať ďalej – aj keď by moderovať prestal.

Topmodelka Alexandra Gachulincová a dizajnér...
Predstaviteľka finančného sektora Elena...
+85Olympionik a nový člen Čestného plesového...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #manželka #Ples v opere #Milan Zimnýkoval

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...