Zamilovaná Banášová na krste magazínu: Prekvapila jazvičkami na tvári!

Rolu krstnej mamy a sudičky vzala opäť na svoje plecia moderátorka Adela Banášová. Tentoraz tak spravila v centre Bratislavy pri uvedení nového magazínu. A prišla aj s partnerom Vinczem.

18.01.2017 12:31
debata (2)
Moderátorka Adela Banášová a jej partner Viktor... Foto: Profimedia
Moderátorka Adela Banášová a jej partner Viktor Vincze. Moderátorka Adela Banášová a jej partner Viktor Vincze na uvedení magazínu Láv.

Známa moderátorka dorazila na podujatie tak trošku s meškaním a po jej boku nechýbal ani redaktor a moderátor Viktor Vincze. Dvojica svoj vzťah potvrdila v októbri minulého roka – len pár mesiacov po nečakanom rozchode Banášovej s dlhoročným partnerom Petrom Modrovským. Mnohých prekvapilo, že si blondínka vybrala za partnera muža mladšieho o celé desaťročie.

Na utorňajšom krste magazínu Láv však dvojica pôsobila veľmi vyrovnane a chlapčensky pôsobiaci Vincze sa spokojne usmieval po boku sympatickej a ležérne oblečenej moderátorky.

Banášová si posťažovala akurát na to, že pred kamerami a objektívmi je v tento večer trošku hendikepovaná. Na jej tvári sa objavilo niekoľko tmavých fľakov, malých jazvičiek. „Nechala som si vybrať nejaké znamienka, tak som dnes takáto,“ skonštatovala.

zväčšiť Moderátorka Adela Banášová netajila ani pred... Foto: Profimedia
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová netajila ani pred novinármi, že si nechala odstrániť znamienka.

Na akcii sa po jej boku objavila aj speváčka Mária Čírová. Uvedenie nového titulu, ktorý by mal vychádzať ako štvrťročník, si nenechali ujsť ani ďalšie známe tváre – medzi nimi napríklad modelka Saša Gachulincová, knižná autorka a moderátorka Jana Mutňanská či moderátorská dvojica Lenka Šóošová a Romaj Juraško.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Adela Banášová #časopis #Viktor Vincze #kožné znamienka

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...