Súboj sexi sestier pred objektívmi! Rozdiel 15 rokov takmer nevidieť

V centre pozornosti zvykne bývať najmä herečka Blake Lively, ale na stredajšom vyhlásení cien People's Choice Awards médiá sledovali aj jej staršiu sestru Robyn.

19.01.2017 16:15
debata
Herečka Blake Lively (vľavo) a jej nevlastná... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Blake Lively (vľavo) a jej nevlastná sestra Robyn Lively. Herečka Blake Lively (vľavo) a jej nevlastná sestra Robyn Lively.

Herečka, ktorá sa presadila predovšetkým v seriáloch, je nevlastným súrodencom slávnej plavovlasej krásky a majú spoločnú mamu Elaine, ktorá kedysi patrila medzi najslávnejších talentových agentov v Hollywoode. Zdá sa, že práve po nej obe dcéry podedili pôvab. Na červenom koberci ceremoniálu najobľúbenejších projektov a osobnosti televízie a filmu to potvrdili naživo.

Mladšia (29-ročná) Blake, ktorá si odnášala domov jednu z cien, dorazila v trblietavej čiernej kreácii so strapcami. Minišaty z dielne Elieho Saaba odhalili nohy čerstvej dvojnásobnej mamy a nechali vyniknúť jej sexi ženskú figúru.

Herečka Priyanka Chopra vyzerala veľmi pôvabne.
Herečka Jodie Sweetin v šatách od značky Sherri...
+27Herečka Blake Lively (vľavo) a jej nevlastná...

O pätnásť rokov staršia Robyn, ktorá účinkuje napríklad v seriáli Myšlienky vraha, stavila na elegantnejšie puzdrové šaty na jedno rameno. Strih zdôraznil jej štíhlu figúru a nechal vyniknúť udržiavanú postavu celkovo.

Na slávnostnom ceremoniáli sa však objavilo množstvo ďalších herečiek, ktoré zaujali svojím vzhľadom. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #sestry #People´s Choice Awards #Robyn Lively

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....