Trumpove ženy ohúrili na bále! Ivanka ako princezná, Melania v bielom

Veľké prekvapenie na záver! Nová prvá dáma USA sa na inauguračnom bále objavila v kreácii, ktorú nevytvoril žiaden známy dizajnér, no zároveň si vybrala muža, ktorý má podiel na šatníku prvých dám uplynulých dvoch dekád.

21.01.2017 09:57
debata (79)
Americký prezident Donald Trump prichádza s... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Melania Trump a Donald Trump Americký prezident Donald Trump prichádza s manželkou Melaniou Trumpovou na inauguračný bál. Prvá dáma je oblečená v šatách od dizajnéra Hervého Pierra.

Manželka nového amerického prezidenta, slovinská rodáčka Melania Trump oslovila pri tvorbe slávnostných šiat bielych šiat s architekturálnym živôtikom a rozparkom dizajnéra Hervého Pierra. Francúzsky rodák nepatrí medzi mediálne známe mená svetového módneho priemyslu, ale zároveň je skúseným návrhárom a tiež verným a ostrieľaným spolupracovníkom pri tvorbe imidžu prvých dám. V minulosti sa podieľal na tvorbe inauguračnej garderóby Hilary Clintonovej, ale tiež Barbary Bushovej aj Michelle Obamovej. Každá z nich si síce obliekla na seba model známej americkej značky, ale za ich podobou stál práve Pierre.

Americký prezident Donald Trump s manželkou...
Americký prezident Donald Trump prichádza s...
+3Americký prezident Donald Trump prichádza s...

„Je poctou obliekať prvú dámu Ameriky. Počas mojich viac ako dvadsiatich rokov v tejto krajine som obliekol všetky prvé dámy. Hilary Clintonovú do šiat od Oscara de la Rentu, pani Bushovú a pani Obamovú do šiat od Caroliny Herrery. Som šťastný a cítim sa poctený, že som mohol obliecť aj Melaniu Trumpovú. Tentoraz do šiat pod vlastným menom,“ komentoval vo vyhlásení pre portál WWD.com Pierre.

„Bola to úžasná skúsenosť. Ona veľmi dobre vie, čo chce a naše rozhovory boli veľmi jednoduché. Ako bývalá modelka vie toho o móde veľa. Pri tvorbe šiat sme okamžite našli spoločnú reč,“ doplnil ešte Hervé Pierre, ktorý sa do USA presťahoval v roku 1995 a začal tvoriť v ateliéri Oscar de la Renta. Následne prešiel ateliérmi Vera Wang a Bill Blass, aby dostal ponuku na post kreatívneho dizajnéra u Caroliny Herrery. Momentálne je Pierre na voľnej nohe.

Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner, ktorý... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner Ivanka Trump a jej manžel Jared Kushner, ktorý bude hlavným poradcom prezidenta Donalda Trumpa, na inauguračnom bále.

Z dielne venezuelsko-americkej dizajnérky Caroliny Herrery, ktorej salón v minulosti obliekol už spomenutú Barbara Bushovú aj Michelle Obamovú, pochádzali však ďalšie ostrosledované šaty piatkového večera. Predviedla sa v nich Ivanka Trump – dcéra nového amerického prezidenta a manželka jeho hlavného osobného poradcu Jareda Kushnera. Podľa médií vyzerala ako princezná a objavili sa aj konštatovania, že výrazne zatienila prvú dámu Melaniu. O to, ktorá z nich sa vám páčila viac, môžete zahlasovať v našej ankete.

Prvá dáma USA Melania Trump zaujala aj počas denného programu a návštevy Bieleho domu, kde s manželom vymenia Barracka Obamu a jeho polovičku Michelle. Na sebe mala belasý kostým od Ralpha Laurena.

Washinghtonskí monument pred inauguráciou...
Odstupujúci prezident Barack Obama a jeho...
+15Polícia sa snaží potlačiť demonštrácie pred...

© Autorské práva vyhradené

79 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #prekvapenie #inaugurácia #Melania Trumpová #Ivanka Trumpová #Hervé Pierre

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...