Sexbomba s neposlušným výstrihom?! Jennifer Lopez znovu boduje

Speváčka, herečka, dizajnérka - Jennifer Lopez má mnoho prívlastkov. A zdá sa, že nikdy nezaháľa. Vo štvrtok predstavila novinku v Kalifornii.

28.01.2017 00:00
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez vytvorila... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez vytvorila kolekciu obuvi spoločne s dizajnérom Giuseppem Zanottim. Predstavila ju v Beverly Hills.

Latino-diva sa spojila so známym dizajnérom obuvi Giusseppem Zanottim a vytvorili spoločne limitovanú kolekciu obuvi. Prvý kúsok z nej, samozrejme, predviedla sexi dáma na svojich vlastných nohách.

Pozornosť reportérov a novinárov sa však nesústreďovala len na sandáliky zo saténového materiálu vo farbe šampanského, ale tiež na odvážny outfit dvojnásobnej mamy. Biele zavinovacie šaty na spôsob saka mali totiž pomerne odvážny výstrih a Jennifer nechala do neho nahliadnuť niekoľkokrát, keď sa predklonila či otočila.

Pomerne čerstvou novinkou v súvislosti s Lopezovou je jej románik s raperom Drakeom. Ako však naznačujú nové fotografie, celkom ľahko je možné, že dvojica sa už prestala stretávať. Kanadského rapera totiž pred pár dňami načapali v spoločnosti inej dámy. Má ísť o známu pornoherečku, ktorú vraj Drake pozval na večeru po svojom koncerte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Jennifer Lopez #topánky #dizajn #Giusseppe Zanotti

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...