Móda zo SAG Awards: Žiarila sexi Salma, očarila aj Kidman či Foy

Hviezdy sa v nedeľu večer zišli na vyhlásení cien Hereckej asociácie a pri tej príležitosti vyvetrali luxusné róby. Ktorá zažiarila?

30.01.2017 08:54
debata (2)
Herečka Salma Hayek zvolila kreáciu Gucci. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Salma Hayek zvolila kreáciu Gucci. Herečka Salma Hayek zvolila kreáciu Gucci.

Treba podotknúť, že na červenom koberci ich bolo niekoľko. Slávnostný večer je ostrosledovaným podujatím a tak len málo dám podcenilo prípravu. Či už išlo o hviezdy filmového plátna, alebo seriálové tváre, ktoré tiež dostávajú na SAG Awards veľký priestor, výsledok bol v oboch prípadoch väčšinou ľúbivý a štýlový.

Herečka Salma Hayek zvolila kreáciu Gucci.
Herečka Michelle Dockery prišla v prúžkovanej...
+44Herečka Amanda Peet zdraví fanúšikov.
Ak vypichnúť len pár mien, určite je nutné spomenúť slávne divy ako Salma Hayek či Nicole Kidman. Obe spojila značka Gucci, respektíve šaty z jej dielne. Každá však vyzerala celkom inak. Mexická rodáčka volila kanárikovo žlté šaty s detailom pudrového volánikového lemu a flitrovanej aplikácie. Vyzdvihli jej ukážkovú ženskú figúru a pôsobili veľmi elegantne.

Austrálska herečka Nicole Kidman sa v smaragdovoze­lených šatách s aplikáciou peria na ramenách stala akousi démonickou vílou. Výstrih odhaľoval jej bledú pokožku hrudníka a efektne kontrastoval s odleskami šiat.

Herečka Natalie Portman v kreácii Dior. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Natalie Portman v kreácii Dior. Herečka Natalie Portman v kreácii Dior.

Ocenenú herečku z filmu La La Land Emmu Stoneovú obliekli v ateliéri Alexander McQueen. Jej šaty tvoril korzetový základ, na ktorý sa akoby napájal konštrukt šiat s výraznou kvetinovou výšivkou. Jej konkurentka v hereckej kategórii Natalie Portman bola tiež neprehliadnuteľná. Nielen preto, že to má už len pár týždňov do pôrodu, ale aj preto, že svoje tehotenské krivky zaodela do smotanovej kreácii Dior s výraznými kalichovými rukávmi. Na prvý pohľad možno akási dobová nočná košeľa, na druhý už veľmi elegantná a pritom originálna kreácia pre tehotnú dámu.

Herečka Kate Hudson v šatách Dior. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kate Hudson v šatách Dior. Herečka Kate Hudson v šatách Dior.

U Diora sa obliekli aj herečky Kate Hudson a Kirsten Dunst, pričom nemohli pôsobiť rozdielnejšie. Prvá stavila na čierny model s metalickým dezénom a priehľadnými pruhmi na brušku, druhá na nežnú telovú kreáciu z kaskády jemných volánikov a korzetovým vrchným dielom s akcentovanou podprsenkovou časťou.

Mimoriadne pôvabná a pritom dievčensky nežná bola Britka Claire Foy, ocenená v kategórii najlepšej seriálovej herečky v dráme. Predstaviteľka kráľovnej Alžbety II. zo seriálu The Crown volila šaty Valentino. U rovnakej značky sa obliekla aj nominovaná Meryl Streep. A jej biely model s drobným vzorom ubral roky a dodal na mladistvom vzhľade.

Herečka Claire Foy v kreácii Valentino. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Claire Foy v kreácii Valentino. Herečka Claire Foy v kreácii Valentino.

Medzi hviezdami na červenom koberci sa nedali prehliadnuť ani herečky zo seriálu Orange is the new black či Teórie veľkého tresku. Napríklad Kaley Cuoco stavila na kreáciu Marchesa a kyprá Dascha Polanco zase na nohavicový kostým od Jeana Paula Gaultiera. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #Salma Hayek #červený koberec #Nicole Kidman #pôvab #elegancia #SAG Awards #Kirsten Dunst

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...