Fíha, tie sa blysli! Müllerová ako bohyňa, Cibulková vamp a Mauréry sexi

Galavečer Krištáľové krídlo bol príjemným prekvapením v prípade módy prítomných dám. Väčšina z nich žiarila, niektoré priam uchvátili.

30.01.2017 13:14
debata (20)
Moderátorka Soňa Müllerová žiarila v antickej... Foto: Profimedia
Soňa Müllerová Moderátorka Soňa Müllerová žiarila v antickej kreácii s jedným výrazným rukávom.

To druhé určite platilo pre moderátorku Soňu Müllerovú, ktorej vycibrený vkus a zmysel pre to, čo jej pristane, opäť zúročila do ukážkového večerného looku. Stačilo pri tom málo – jednoduchá hladká smotanová látka, efektný strih na jedno rameno a výraznejší rukáv. Antická inšpirácia sa nedala zaprieť a pri pohľade na 55-ročnú moderátorku sa zase nedal u mnohých prítomných prehliadnuť obdiv.

Tenistka Dominika Cibulková vyzerala dramaticky...
Moderátorka Soňa Müllerová žiarila v antickej...
+3Herečka Mirka Partlová vyzerala veľmi pôvabne v...

Zásah do čierneho, a to doslova, spravila aj Dominika Cibulková. Tenistka si obliekla čiernu zamatovú róbu s čipkovaným živôtikom a rukávikmi od Borisa Hanečku a doplnila ju luxusnými šperkmi od známeho klenotníctva, s ktorým spolupracuje. Celkový vzhľad však ešte povýšila úprava. Účes hladkých vlasov s mokrým efektom a k nim výrazný temnejší rúž jej dodával na dramatickosti, ale aj netradičnej starohollywoodskej elegancii.

Tenistka Dominika Cibulková vyzerala dramaticky... Foto: Profimedia
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková vyzerala dramaticky a pritom úchvatne v šatách od Borisa Hanečku.

Veľmi príjemným prekvapením bola v tento večer aj speváčka Sisa Sklovska. Volila len krátke koktejlové šaty, čo mohlo v záplave toľkých večerných modelov pôsobiť nepatrične. Odhliadnuc od predpísaného dress-code však vyzerala naozaj výborne. Ružový model šiat s aplikáciami z čiernej čipky jej ubral z veku a striedmejšia úprava líčenia či vlasov pomohla tiež. Sklovska dlho nevyzerala pôvabnejšie.

Ocenená herečka Zuzana Mauréry ukázala už na nedávnom Plese v opere, že má v sebe veľký módny potenciál. Tentoraz síce vyberala uvoľnenejší model, žiadna plesová róba sa nekonala. Ale kombinácia čierneho topu s lodičkovým výraznejším V výstrihom a nadýchanej sivej sukne s lemom čiernej čipky bola veľmi pôvabná. Spolupráca so štylistkou zjavne herečke pomáha, efektívne dokáže vyzdvihnúť svoje prednosti a pôsobí pri tom veľmi žensky a príťažlivo.

Speváčka Sisa Sklovska pôsobila prekvapivo... Foto: Profimedia
Sisa Sklovska Speváčka Sisa Sklovska pôsobila prekvapivo striedmo a nežne, šaty a jemnosť jej pridali mladistvý dojem a boli dobrou voľbou.

Ďalšie pôvabné dámy, medzi nimi aj herečku Mirku Partlovú či moderátorku Eriku Judínyovú, si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Dominika Cibulková #Soňa Müllerová #pôvab #Krištáľové krídlo

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...