Scarlett prvýkrát od rozchodu s manželom žiarila! A vdova Iman tiež

V New Yorku štartuje ostrosledovaný týždeň módy. Ešte pred jeho oficiálnym začiatkom sa však konala benefícia plná krásnych žien.

09.02.2017 14:59
debata
Topmodelka Iman prišla na benefičnú akciu amfAR. Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Iman Topmodelka Iman prišla na benefičnú akciu amfAR.

S predstaviteľmi módneho sveta sa už tradične spojila organizácia amfAR, ktorá roky zbiera financie na výskum liekov proti vírusu HIV. Aj tentoraz ju prišli podporiť známe tváre, predovšetkým očarujúce dámy zo prehliadkových mól, ale aj herečky a herci či dizajnéri.

Herečka Scarlett Johansson na akcii amfAR's...
Herečka Chloe Sevigny.
+15Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum.

Jedným z hostiteľov večera bola aj značka Versace a tak sa pred objektívmi fotografov vystriedalo hneď niekoľko celebrít v šatách z jej dielne. Napríklad Naomi Campbell žiarila v purpurovej červenej kreácii Atelier Versace a jej kolegyňa Amber Valetta si vybrala model minišiat s aranžovanou štólou prechádzajúcou do vlečky.

Zvodnosť Versace sa naplno ukázala pri herečke a modelke Zoe Kravitzovej. Jej biely model s výrazným výstrihom a trblietavým obojkom odhaľoval jej príťažlivé krivky a nechal vyniknúť aj snedú pokožku.

Herečka Diana Kruger (v kreácii Atelier... Foto: Bryan Bedder/Getty Images for Moet & Chandon via Image.net
Herečka Diana Kruger (v kreácii Atelier Versace) a herec Alan Cumming. Herečka Diana Kruger (v kreácii Atelier Versace) a herec Alan Cumming.

Na akcii nechýbali ani brazílske krásky Adriana Lima a Alessandra Ambrosio či topmodelka Iman, vdova po zosnulom hudobníkovi Davidovi Bowiem. Tá sa srdečne zvítala s už spomenutou Naomi Campbellovou. Kedysi totiž robievali veľa zákaziek spoločne a dobre sa spriatelili, napriek tomu, že médiá ich vnímali ako hlavné konkurentky.

Pozvanie na amfAR Gala neodmietli ani herečky Chloe Sevigny či Diane Kruger. Druhá menovaná je už rok single, v trblietavých, krištáľmi pošívaných šatách Atelier Versace však nemohla mať núdzu o mužskú spoločnosť. Prvýkrát od oficiálneho ohlásenia rozchodu sa na verejnosti ukázala aj Scarlett Johansson. Hoci sa herečka rozišla s francúzskym manželom údajne už minulý rok v lete, dvojica to priznala až pred pár dňami. Johansson však pôsobila spokojne a veľa času strávila s dizajnérkou Donatellou Versace, ktorá ju na podujatie aj obliekla.

Dizajnérka Donatella Versace (vľavo) hostila... Foto: Bryan Bedder/Getty Images for Moet & Chandon via Image.net
Donatella Versace (vľavo) hostila pri svojom stole herečku Scarlett Johansson Dizajnérka Donatella Versace (vľavo) hostila pri svojom stole herečku Scarlett Johanssonovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Scarlett Johansson #amfar #Zoe Kravitz #Iman

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...