Levine má vlastnú hviezdu. Ukázal aj rodinný poklad - dcérku Dusty!

Americký hudobník a spevák Adam Levine má od piatku hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

11.02.2017 17:01
debata
Adam Levine s manželkou Behati Prinsloo a... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Adam Levine s manželkou Behati Prinsloo a dcérkou Dusty Rose Adam Levine s manželkou Behati Prinsloo a dcérkou Dusty Rose

Tridsaťsedemročný frontman skupiny Maroon 5 dostal hviezdu s poradovým číslom 2601, pričom na ceremoniáli ho sprevádzali manželka, namíbijská modelka Behati Prinsloo a ich štvormesačná dcéra Dusty Rose.

Hudobník Adam Levine a jeho manželka -...
Adam Levine s manželkou Behati Prinsloo a...
+3Hudobník Adam Levine s manželkou Behati...

Pre dievčatko, ktoré prišlo na svet 21. septembra, išlo o prvé verejné vystúpenie. Okrem nich sa na ceremoniáli zúčastnili aj speváčka Gwen Stefani s priateľom, country hudobníkom Blakeom Sheltonom.

zväčšiť Modelka Behati Prinsloo drží v náručí dcérku... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Modelka Behati Prinsloo drží v náručí dcérku Dusty Rose, po jej boku sedí speváčka Gwen Stefani. Modelka Behati Prinsloo drží v náručí dcérku Dusty Rose, po jej boku sedí speváčka Gwen Stefani.

Adam Noah Levine pôsobí v spomínanej skupine Maroon 5 od jej vzniku v roku 1994, pričom pôvodne sa volala Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. Ako Maroon 5 uviedli na trh prvú štúdiovku Songs About Jane v júni 2002. Po nej nasledovali albumy It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a V (2014), pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #Adam Levine #manželka #popularita #Behati Prinsloo

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....