Móda z Grammy: Gaga ukázala prsia, Lopez nôžku a Adele eleganciu

Červený koberec na vyhlásení 59. ročníka cien Grammy zaplnili v noci z nedele na pondelok hviezdy hudobného neba.

13.02.2017 07:18
debata (10)
Ocenená Adele prišla v šatách Givenchy Haute... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Ocenená Adele prišla v šatách Givenchy Haute Couture. Ocenená Adele prišla v šatách Givenchy Haute Couture.

Hoci v minulosti organizátori ceremoniálu žiadali od hviezd, aby sa v prípade dress-code držali v medziach slušnosti a neodhaľovali sa pred objektívmi, tento rok viac dám dorazilo v odvážnych kreáciách. Jednou z nich bola nepochybne speváčka Lady Gaga, ktorá minulý víkend žiarila na Super Bowl. Tentoraz mala v pláne vystúpenie s Metallicou a aj jej outfit bol pomerne divoký. Len latexové šortky, vysoké čižmy na obrích podpätkoch a top, z ktorého spodnej časti vykukovala veľká časť poprsia.

Speváčka Lady Gaga pútala pozornosť svojím...
Modelka Chrissy Teigen sa obliekla do šiat...
+39Speváčka Lady Gaga pútala pozornosť svojím...

V šľapajach speváčky kráčala aj jej mladšia kolegyňa Halsey. Modrá kombinácia nohavíc a voľnej bundičky bola oblečená na jej nahom tele a len zázrakom blondínka neodhalila poprsie aj fotografom nastúpených za zátarasmi. Už tradične sa k slovu dostali aj výrazné rozparky. Jeden z nich predviedla napríklad speváčka Katherine McPhee. Omnoho sledovanejšou sa však stala Jennifer Lopez. Jej lila kreácia Ralph & Russo bola správnym mixom zvodnosti, provokácie aj dámskej elegancie. Dvojnásobná mama to skrátka zvládla na jednotku.

Speváčka Lady Gaga pútala pozornosť svojím... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Speváčka Lady Gaga pútala pozornosť svojím odhaľujúcim outfitom. Speváčka Lady Gaga pútala pozornosť svojím odhaľujúcim outfitom.

V ostrosledovanom súboji dvoch dám – speváčok Adele a Beyoncé zvíťazila v počte gramofónikov sympatická Britka. Adele ich získala až päť, kým Beyoncé len dva. Plnoštíhla speváčka však zvládla aj módnu voľbu – netradičný odtieň zelenej farby na šatách Givenchy Haute Couture fungoval s jej farbou vlasov aj odtieňom pleti. Komplikovaný diagonálny vzor na hrudi síce opticky trošku pridával objem, ale Adele vyzerala veľmi elegantne a vkusne.

Už spomenutá Beyoncé odela svoje krivky do červených flitrov – konkrétne do modelu od Petra Dundasa, ktorý má za sebou prácu v ateliéroch ako Emilio Pucci či Roberto Cavalli. Tehotná speváčka vyzerala zvodne aj s bruškom, ale niektoré hlasy zo zákulisia tvrdili, že najlepšiu náladu nemala, čo sa prejavilo aj pri fotografovaní. Dôvod si asi dokážete domyslieť.

zväčšiť Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Ralph... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Ralph & Russo Couture. Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Ralph & Russo Couture.

Neprehliadnuteľná v tento večer bola aj speváčka Rihanna, ktorá sa spojila s dizajnérom Giorgiom Armanim. Jej čierna sukňa a trblietavý oranžový top obkresľujúci prsia ako brnenie vytvoril v rámci kolekcie haute couture.

Speváčka Katy Perry, ktorá tiež počas večera účinkovala, si zase vybrala model od Toma Forda. Kombinácia flitrovaného rolákového vrchného dielu so sukňou zdobenou pštrosím perím však nefungovala práve najlepšie. Skôr naopak – Perryovej priniesla popredné miesta v rebríčkoch najhoršie oblečených dám večera.

Speváčka Beyonce sa objavila v červenej kreácii... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka Beyonce sa objavila v červenej kreácii od dizajnéra Petra Dundasa. Speváčka Beyonce sa objavila v červenej kreácii od dizajnéra Petra Dundasa.

V tomto nelichotivom zozname sa pritom ocitli skôr menej známe hviezdičky – často bažiace po pozornosti, ktorú si vedia uchmatnúť len voľbou netradičného outfitu. Tento rok to boli napríklad šaty ozdobené cédečkami či plastovými loptičkami.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Beyonce #Lady Gaga #Rihanna #móda #Jennifer Lopez #Adele #Grammy #haute couture #sexy

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....