Móda BAFTA: Emma Stone vyrazila dych, vojvodkyňa Kate rozkvitla!

Nedeľňajší večer bol na oboch stranách Atlantiku veľkou oslavou hviezd a luxusnej módy. Kým v Amerike rozdávali Grammy, Veľká Británia spoznala víťazov svojich domácich Oscarov - cien BAFTA.

13.02.2017 09:30
debata (2)
Herečka Emma Stone prišla na BAFTA v kreácii... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Herečka Emma Stone prišla na BAFTA v kreácii Chanel Couture. Herečka Emma Stone prišla na BAFTA v kreácii Chanel Couture.

Večer ovládol muzikál La La Land a jeho hlavná predstaviteľka vzala útokom aj pomyselnú súťaž o jeden z najkrajších outfitov večera. Nie celkom tradičná kombinácia koktejlových šiat doplnených trojštrťovými nohavicami pochádzala z ateliéru Chanel Couture a zo Stoneovej spravila jednu z kráľovien večera. Bohaté výšivky, dokonalá ručná práca, precízny strih a k tomu takmer nepoškvrnená a čistá tvár ryšavky s roztomilým úsmevom – toto bola kombinácia na jednotku s hviezdičkou.

Herečka Jessica Brown Findlay v kreácii Bottega...
Heloise Letissier prekvapila nohavicovou...
+21Herečka Bryce Dallas Howard vo zvodných šatách...

V tento večer však bodovali aj ďalšie známe dámy – mnohé tiež nominované na prestížne ocenenie. Napríklad austrálska herečka Nicole Kidman stavila na dramatickú kombináciu úzkej zamatovej sukne s krištáľmi vyšívaného vršku od Armani Privé. Hoci sa táto dáme blíži k päťdesiatke, vyzerala o dvadsať rokov mladšie. Štíhla, vysoká, bledá pleť, jemné líčenie – fungovalo to výborne.

Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Catherine Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Catherine prišli na vyhlásenie cien BAFTA. Vojvodkyňa Catherine sa objavila v kreácii Alexander McQueen.

Jednou z hviezd večera bola aj neherečka – dáma so šľachtickým titulom. Áno, reč je o vojvodkyni Catherine, ktorú sprevádzal na ceremoniál manžel princ William. Dvojica od prvého momentu zaujala pozornosť médií a voľba šiat s nežným kvetinovým vzorom a kaskádovými volánmi na sukni od Alexandra McQueena opäť prihrala vysokej tmavovláske body od módnych kritikov.

Nominovaná herečka Nicole Kidman v kreácii... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Nominovaná herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Prive. Nominovaná herečka Nicole Kidman v kreácii Armani Prive.
V ateliéri Alexander McQueen sa obliekla aj domáca rodáčka Emily Blunt – jej model zaujal najmä ornamentálnou výšivkou na vrchnej časti. Jemná výšivka kvetinového motívu zdobila aj čiernu večernú toaletu Thandie Newtonovej a kvetinový detail bol prítomný aj na plisovanej kreácii Gucci, ktorú si obliekla ďalšia nominovaná – herečka Naomie Harris.

Trochu prekvapením, vyvolávajúcim isté rozpaky, bola voľba Michelle Williams. Jej trblietavé strieborné minišaty s grafickým portrétom na hrudi vytvorili v dielni Louis Vuitton a nepochybne boli luxusným a hodiny kreovaným kusom odevu – dĺžka šiat však akosi nepasovala do davu hviezd, ktoré v tento večer stavili na veľkú večernú. Omnoho viac fungoval model ďalšej „reprezentantky“ Vuittona na červenom koberci – britskej herečky Sophie Turnerovej. Vysokánsky rozparok aj hlboký dekolt dodával šatám sexepíl, no blondínka známa najmä z Hry o tróny unosila model s eleganciou a šarmom.

Herečka Sophie Turner prišla v kreácii Louis... Foto: Reuters, TOBY MELVILLE
Herečka Sophie Turner prišla v kreácii Louis Vuitton. Herečka Sophie Turner prišla v kreácii Louis Vuitton.

Ďalšie známe dámy sa objavili na cenách BAFTA napríklad v kreáciách od Diora (Felicity Jones), Toma Forda (Amy Adams) či Givenchy (Meryl Streep). Galériu hviezd si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vojvodkyňa Catherine #móda #Nicole Kidman #Emma Stone #BAFTA

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...