Žiari ako dlho nie! Angelina Jolie uchvátila v Kambodži, aj s deťmi

Po správach o rozvode herečky Angeliny Jolieovej a Brada Pitta začali paparazzovia poľovať na to, ktorú z hviezd zachytia v zničenejšom stave. Pri Pittovi sa im to podarilo, ale u herečky platí skôr opak.

20.02.2017 10:54
debata
Herečka Angelina Jolie v Kambodži opäť žiarila. Foto: SITA/AP, Heng Sinith
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie v Kambodži opäť žiarila.

Počas víkendu sa 41-ročná Angelina objavila v Kambodži, kam prišla predstaviť film First they killed my father. Aj so svojimi ratolesťami, o ktorých starostlivosť sa s Pittom začala prieť hneď po nečakanom septembrovom rozchode. Pri pohľade na hollywoodsku hviezdu však bolo jasné, že ona je tá, ktorá má navrch. A ktorá žiari spokojnosťou a šťastím.

Herečka Angelina Jolie počas tlačovej...
Hollywoodska hviezda Angelina Jolie vzala do...
+3Kakmobdžský kráľ Norodom Sihamoni venoval...

Angelina zaujala najprv na tlačovej konferencii, kam prišla v jednoduchých čiernych šatách s čipkovaným živôtikom. Počas večernej audiencie u kambodžského kráľa, ktorý si tiež pozrel film, zase uchvátila v ostroružovej kreácii večerných šiat. Takmer celý čas boli po jej boku prítomné aj všetky jej ratolesti – do Kambodže priviezla adoptovaného Paxa, Maddoxa aj Zaharu, ale aj biologických potomkov – dcéru Shiloh a dvojičky Vivienne a Knoxa.

Hollywoodska hviezda Angelina Jolie vzala do... Foto: SITA/AP, Heng Sinith
Angelina Jolie, deti Hollywoodska hviezda Angelina Jolie vzala do Kambodže aj svoje deti - zľava: Maddox, Zahara a biologická dcéra Shiloh.

Pre médiá hviezda uviedla, že obdobie rozchodu bolo náročné. „Nechcem o tom hovoriť veľa, ale jediné, čo môžem povedať, je, že to bolo ťažké. Ale sme rodina a vždy rodina budeme. Dúfam, že to spolu zvládneme a celá situácia nás ako rodinu ešte viac posilní,“ citoval ju magazín People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #krása #premiéra #Angelina Jolie #Kambodža #pôvab

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...