Nádherná Emma Watson na premiére: Kráska nemá zviera, ale asistentku!

Svetová premiéra je za nami. V Londýne sa vo štvrtok večer stretli hviezdy novej disneyovky - rozprávkového muzikálu Kráska a zviera. Kráľovnou bola podľa očakávania herečka Emma Watson.

24.02.2017 10:54
debata (8)
Ústrední predstavitelia rozprávky Kráska a... Foto: Reuters, NEIL HALL
Dan Stevens a herečka Emma Watson Ústrední predstavitelia rozprávky Kráska a zviera - herec Dan Stevens a herečka Emma Watson.

Predstaviteľka hlavnej hrdinky sa na scéne, ktorú architekti vytvorili zo zelených kríkov a koberca, objavila v šatách s dlhým pláštikom prechádzajúcim do vlečky. Model od domácej dizajnérky Emilie Wicksteadovej vznikal na objednávku špeciálne na tento večer a 26-ročná hviezda potrebovala k nemu jednu asistentku.

Herečka Emma Watson potrebovala k šatám od...
Ústrední predstavitelia rozprávky Kráska a...
+9Herečka Emma Watson ohurovala v Londýne svojou...

Dôvod? Aby pri pózovaní vyzerala na záberoch bezchybne. Výsledok sa však skutočne podaril a bývalá hviezda ságy o Harrym Potterovi odštartovala veľkolepú premiérovú šnúru ako skutočná diva.

Po Watsonovej boku nechýbal ani herec Dan Stevens, ktorý vo filme hrá rolu zakliateho princa. Jeho ľudskú podobu vo filme doposiaľ neodhalil ani jeden filmový trailer, takže je otázne, ako vlastne bude tento fešný muž vyzerať, keď sa podarí Kráske prelomiť jeho kliatbu.

zväčšiť Herečka Emma Watson potrebovala k mohutným... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Emma Watson Herečka Emma Watson potrebovala k mohutným šatám s vlečkou asistentku.

Filmové dobrodružstvo pod taktovkou štúdia Walt Disney si však užili aj herci ako Luke Evans, Ian McKellen či Emma Thompson. Niektorí síce len ako hlasy animovaných postáv v zakliatom zámku. Ale zhodne tvrdili, že to bola veľká zábava a česť.

Jedna z klasických rozprávok svetovej histórie sa dočkala doposiaľ množstva filmových spracovaní. Naposledy to bol príbeh z francúzskej produkcie, kde hlavných hrdinov stvárnila herečka Lea Seydoux a Vincent Cassel. V bývalom Československu sa klasická rozprávka stala predlohou pre príbeh Panna a netvor so Zdenou Studenkovou a Vlastimilom Harapesom.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #premiéra #šaty #Emma Watson #Kráska a zviera #Dan Stevens #Emilia Wickstead

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...