Mení svoje podoby ako na páse! Lopez žiari v sexi metalíze aj s vtákom

Hoci kritici majú na výkony Jennifer Lopezovej na plátne zmiešané názory, jedno je isté - diváci pri obrazovkách sú spokojní. Ako inak vysvetliť štart už druhej série krimiseriálu Shades of blue.

04.03.2017 12:00
debata
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na premiére... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lopez Herečka a speváčka Jennifer Lopez na premiére seriálu Shades of blue v overale od Zuhaira Murada.

Štyridsaťsedemročná hudobná diva v ňom stvárňuje policajtku, ktorá popri boji so zločinom musí často bojovať aj s vlastnými problémami či vnútornými démonmi. Na stretnutí v televíznej relácii The Today Show Lopez promovala nové epizódy, ktoré prídu do vysielania o pár dní.

Speváčka a herečka si prácu na projekte vraj vždy užívala a rovnako, zdá sa, ju baví aj stretávanie sa s médiámi. Pri tejto príležitosti opäť predvádzala svoj módny štýl a schopnosť experimentovať aj provokovať.

Trblietavý overal z dielne Zuhaira Murada, ktorý si vzala na oficiálnu premiéru seriálu, obkreslil jej krivky a nechal vyniknúť príťažlivé tvary. Do talk-šou si však vzala čierny sveter s výraznou výšivkou sokola a k nemu si obliekla kožené nohavice.

zväčšiť Herci Ray Liotta (vľavo) a Jennifer Lopez... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ray Liotta (vľavo) a Jennifer Lopez Herci Ray Liotta (vľavo) a Jennifer Lopez spoločne na promo rozhovore k seriálu Shades of Blue.

Okolo Lopezovej sa nedávno udial rozruch v súvislosti s novým priateľom – raperom Drakeom. Ako však prezradila v talk-šou Ellen DeGeneresovej, s Drakeom sa vraj len tak bláznili ako kamaráti. Známa moderátorka si pri tom neodpustila poznámku, že aj ona má veľa kamarátov, ale so žiadnym sa nebláznila tak ako Jennifer a Drake spolu. Priložila k tomu fotografiu z Instagramu, na ktorom kanadský rodák zviera v náručí usmiatu Lopezovú ležiacu na pohovke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #herectvo #Jennifer Lopez #seriál #talent #promo

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...