Hilmerová či Čírová so šperkmi za tisíce eur! Móda z OTA bola aj domáca

Je už zvykom, že vyhlásenie cien OTO je pre domáce ženské celebrity príležitosťou zažiariť čo najviac. Súčasťou toho je nielen noblesná spoločenská móda, ale aj luxusné šperky.

12.03.2017 15:14
debata (2)
Speváčka Mária Čírová v kreácii od Fera... Foto: ALO Diamonds
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová v kreácii od Fera Mikloška. So šperkmi v žltom zlate s diamantmi.

Aj na Slovensku sa už udomácnil systém zapožičiavania drahých kúskov zdobených briliantmi či smaragdami. Známe herečky či speváčky ich musia po pár hodinách vrátiť späť do klenotníctva, ale pred objektívmi im umožnia doladiť večerný look na jednotku.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...
Scenárista a humorista Dano Dangl a jeho...
+10Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína...

V sobotu večer v priestoroch budovy SND sa medzi hviezdami odzobenými šperkmi za tisíce objavila napríklad fitneska Zora Czoborová či herečka Monika Hilmerová. Zvodný dekolt riaditeľky Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej zase ozdobil náhrdelník s viac ako 600 diamantmi.

Aj speváčka Mária Čírová vyzerala očarujúco a zdobili ju kúsky zo žltého zlata a s čírymi diamantmi. „S Máriou spolupracujem ako jej dvorná stylistka už bezmála druhý rok a tentokrát sme sa spoločne zhodli na štýle šiat. Voľba padla na návrhára Fera Mikloška, ktorý pre Máriu vytvoril šaty na mieru. Transparentný materiál, z ktorého sú šaty vytvorené ukazuje Máriinu ženskosť a jemnosť. V tomto duchu sme preto vyberali aj krásne šperky, ktoré podporili celkový dojem,“ uviedla štylistka Barbora Yurkovič.

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: ALO Diamonds
Karolína Chomisteková Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková v róbe od Fera Mikloška. V dekolte má náhrdelník s takmer 600 diamantmi.

Popri Čírovej si kreáciu od Fera Mikloška obliekla aj spomenutá Chomisteková. Slávnostný galavečer je miestom, kde môžu domáce celebrity podporiť aj domácu módu a mnohé to aj spravili. Napríklad herečku Gabrielu Marcinkovú obliekla košická dizajnérka Ida Sandor. Dvojnásobnú víťazku večera Adelu Banášovú opäť zaodela návrhárka Michaela Ľuptáková, ktorej čierny zamatový model s vysokým rozparkom si na seba vzala napríklad aj Kristína Farkašová.

K renomovaným svetovým menám uprela svoj zrak speváčka Emma Drobná. Jej styling, podobne ako ten u Adely Banášovej, mala na starosti Zuzana Kanisová a pre víťazku súťaže Superstar vybrala model z dielne značky Valentino.

#nicniejeciernobiele #ibamy @miriam.kalisova

Príspevok, ktorý zdieľa @kristina.farkasova,

Doll @emmadrobna wearing @maisonvalentino and looking stunning #thanks @alizefashionhouse @2mediacz #oto2017 #styledbyme

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Kanisova (@zuzanakanisova),

Super glamourous backstage w/ #adelabanasova and @sajfa #oto2017 Adela is wearing @michaelaluptakovadesign #styledbyme

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Kanisova (@zuzanakanisova),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Mária Čírová #Monika Hilmerová #Zora Czoborová #OTO

+ Dnes si poriadne oddýchnite, vaše telo si zaslúži pokoj.
Vzdelanie berte ako investíciu do budúcnosti,...

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...