Prvá superhrdinka ako lesbička? Čo je na tom, pýta sa zvodná Becky G

Príbeh Power Rangers sa dočkal filmového spracovania. Pätica mladých superhrdinov však prekvapila premiérové publikum scénou, ktorú málokto čakal.

23.03.2017 14:59
debata (1)
Herečka Becky G. predviedla nohy v poriadnom... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Becky G. predviedla nohy v poriadnom rozparku. Herečka Becky G. predviedla nohy v poriadnom rozparku.

Ako píšu americké médiá, do filmu o pätici tínedžerov, ktorí sa stanú novými ochrancami galaxie, sa dostala prvá superhrdinka s homosexuálnou orientáciou. Ide o žltú „power-rangerku“ Trini, ktorú stvárnila herečka a speváčka Becky G. V jednej zo scén sa postavy medzi sebou zhovárajú o partnerských problémoch. Hoci kolega Trini si myslí, že má problémy s frajerom, neskôr zistí, že vec sa má trošku inak – trápia ju problémy s frajerkou.

Herečka Becky G. predviedla nohy v poriadnom...
Herec Ludi Lin predviedol fotografom aj takýto...
+6Herečka Elizabeth Banks v kreácii Zuhair Murad.

„Pre Trini ide o moment, keď sa stále ešte hľadá. Čo však považujem za skvelé na tejto scéne, je moment odkazu pre všetkých divákov. Je to v poriadku, to hovoríme v našom filme. Všetky decká by mali vedieť, že je v poriadku, keď sa budú takými, aké sú,“ uviedol pre magazín The Hollywood Reporter režisér Dean Israelite.

Herečka Becky G neskôr uviedla, že nerozumie, prečo sa vlastne okolo jej postavy robí toľko vedy. „Je to skrátka normálna vec,“ uviedla.

Na stredajšej premiére sa hlavní predstavitelia filmu zišli v Los Angeles a práve Becky G patrila medzi najzvodnejšie hviezdy akcie. V žltých šatách od Marie Lucie Hohanovej predviedla ukážkové nohy v poriadne vysokom rozparku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #superhrdina #lesbička #prvenstvo #Power Rangers #Becky G

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...