Prsia ako na výstavke! Christina Milian vie, ako fotografov zaujať

Niet azda podujatia, na ktorom by sa americká speváčka a herečka Christina Milian nepredviedla v odvážnom outfite. Jej obliny poprsia poznajú fotografi už dôverne.

24.03.2017 15:00
debata
Speváčka Christina Milian predviedla na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Speváčka Christina Milian predviedla na premiére filmu Power Rangers svoje príťažlivé poprsie. Speváčka Christina Milian predviedla na premiére filmu Power Rangers svoje príťažlivé poprsie.

Výnimkou nebola ani premiéra novinky Power Rangers, ktorá sa ešte v stredu konala v Los Angeles. Drobná hviezda vyrazila na akciu v elastických šatách na telo, ktoré disponovali poriadne hlbokým dekoltom.

Herečka Becky G. predviedla nohy v poriadnom...
Herec Ludi Lin predviedol fotografom aj takýto...
+6Herečka Elizabeth Banks v kreácii Zuhair Murad.

Ten síce Američanka s kubánskou krvou prekryla výraznejším zlatým šperkom, ale smerom nahor vytlačené prsia aj tak neprehliadol nik. Novinkou v jej vizáži boli platinové dlhé kadere, ktorými nahradila svoj dovtedajší účes.

Milian si síce pred kamerou nezahrala už od roku 2013 a jej spevácke kvality tiež nemožno otestovať z novších projektov, hviezda je však stále činná ako autorka skladieb aj textárka. A aj vďaka svojmu príťažlivému vzhľadu ju s obľubou volajú na premiéry podobných filmov ako sú Power Rangers.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Christina Milian #dekolt #Power Rangers

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...