Najsexi ryšavka Jakubiskovho hitu po rokoch: Pozrite, aká je stále zvodná!

Herečku Markétu Hrubešovú azda najviac preslávilo účinkovanie vo filme Juraja Jakubiska Sedím na konári a je mi dobre. Od nakrúcania snímky už uplynulo takmer 28 rokov, ale ryšavý sexidol stále dokáže zaujať.

25.03.2017 00:00
debata (1)
Herečka, knižná autorka a kuchárka Markéta... Foto: Profimedia
Markéta Hrubešová a Petr Sysel Herečka, knižná autorka a kuchárka Markéta Hrubešová prišla na Febiofest so svojím priateľom Petrom Syslom.

Rodáčka z Prahy to potvrdila aj vo štvrtok večer na slávnostnom otvorení festivalu Febiofest, kam prišla v spoločnosti partnera Petra Sysla. Dnes 45-ročná Hrubešová zvolila jednoduché čierne puzdrové šaty s hranatým výstrihom.

Hoci mnohí páni by ocenili aj výraznejší dekolt, Hrubešovej voľba bola správna a patričná. Sympatická kráska sa pritom takmer celý čas usmievala od ucha k uchu a pôsobila nadmieru spokojne.

Dôvodom má byť údajne práve spokojnosť v súkromnom živote. Hoci Hrubešovej stroskotalo manželstvo s fotografom Davidom Krausom, práve pivovarník Petr Sysel ho vraj dokonale zastúpil. Dvojica sa stretávala ešte počas herečkinho manželstva a takmer pred rokom aj zasnúbila.

V tom čase údajne Hrubešová ešte stále čakala na finálny verdikt rozvodového konania. Teraz však už nič nestojí v ceste svadbe. Ktohovie, možno si snúbenci vyberú na túto príležitosť napríklad krásny a zamilovaný máj.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pôvab #Febiofest #roky #Markéta Hrubešová

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...