Krásky z Instagramu aj sexi mama Vodianova: Zlákala ich ekologická móda

Krásna Natalia Vodianova, mladou generáciou milovaná Hailey Baldwin či herec Orlando Bloom - to sú len niektoré zo známych mien, ktoré sa v utorok zúčastnili na slávnostnej večeri v Los Angeles.

29.03.2017 15:15
debata
Topmodelka Natalia Vodianova sa stala tvárou... Foto: Sansho Scott/BFA.com/H&M
Natalia Vodianova Topmodelka Natalia Vodianova sa stala tvárou kampane na limitovanú kolekciu H&M Conscious Exclusive.

Hostiteľom bola známa odevná značka z európskeho kontinentu – švédska firma H&M, ktorá sa už roky s úspechom presadzuje aj v segmente trvalo udržateľného odevného priemyslu a tvorbe odevných kolekcií z recyklovaných materiálov. Práve jednej z nich, vlajkovej Conscious Exclusive, bol venovaný aj utorňajší večer.

Topmodelka Natalia Vodianova sa stala tvárou...
Na exkluzívnu večeru v Los Angeles priletel z...
+9Modelka Angela Lindvall.

Tvárou kampane sa stala už spomenutá Vodianova, ktorá dorazila pred fotografov v kombinácii čiernych nohavíc a topu s aplikáciou farebných plastových peniažtekov našívaných na hrudi. Očarujúca štvornásobná mama nesklamala a zaujala svojím pôvabom, ale aj slovami. „Som hrdá na to, že môžem byť tvárou kampane na kolekciu H&M Conscious Exclusive. Je úžasné vidieť pokroky v udržateľných látkach, ktoré sú použité v kolekcii, ukazujúc smerom k budúcnosti udržateľnej módy vo všetkých smeroch,“ uviedla pre médiá ruská rodáčka.

Súčasťou večera bola aj inštalácia modelu šiat, ktorý vytvorili z materiálu BIONIC®, polyesteru vytvoreného z recyklovaného plastu z pobreží. Presne tieto šaty predviedla na sebe hollywoodska hviezda Rooney Mara počas nedávneho večierka Vanity Fair po vyhlásení Oscarov.

Modelky Hailey Baldwin (vľavo) a Chrissy Teigen. Foto: Billy Farrell/BFA.com/H&M
Modelka Hailey Baldwin (vľavo) a Chrissy Teigen na slávnostnej večeri. Modelky Hailey Baldwin (vľavo) a Chrissy Teigen.

Zvyšok kolekcie je síce menej pompézny, ale zachováva si v sebe spoločenský a elegantnejší charakter. V jednotlivých kúskoch sa objavili aj pozvaní hostia. Medzi nimi napríklad modelky Chrissy Teigen a Hailey Baldwin, ktoré sú popri modelingovej práci aj internetovými miláčikmi, či herečky Kate Mara a Sasha Lane.

Herec Orlando Bloom, ktorý zastupoval mužskú časť celebritného osadenstva, si tiež pochvaľoval koncept, ktorého úlohou je nielen tvoriť odevy v udržateľnejšom cykle, ale zároveň ich tvoriť so zreteľom na ekologickú pomoc planéte ako takej.

Herec Orlando Bloom a modelka Natalia Vodianova... Foto: Billy Farrell/BFA.com
Orlando Bloom a modelka Natalia Vodianova (vpravo) Herec Orlando Bloom a modelka Natalia Vodianova (vpravo) sedeli vedľa kreatívnej poradkyne H&M Ann-Sofie Johanssonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #večera #Orlando Bloom #celebrity #Kate Mara #H&M Conscious Exclusive #Natalia Vodianova #ekologická móda #Hailey Baldwin

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...