Mrcha Charlize ukáže svoju zbesilú stránku. Vo Vegas to boli sexi nohy!

Aj do slovenských kín v apríli vtrieli ôsmy filmový príbeh zo série Rýchlo a zbesilo. Na akcii CinemaCon v Las Vegas ho podporili hlavné hviezdy. Nechýbala ani sexi Charlize Theron.

31.03.2017 00:00
debata
Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon v... Foto: SITA/AP, Powers Imagery
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon v Las Vegas hovorila o filme Rýchlo a zbesilo 8.

Juhoafrická rodáčka, ktorá má na konte Oscara, no nebojí sa ani poctivých akčných úloh, stvárňuje v najnovšom zbesilom filme, kyber teroristku, ktorá si okoloi prsta omotá Vina Diesela. Ich vášnivý vzťah je však príliš nebezpečný a to nielen pre svalovca, ktorý sa v sérii objavuje od jej začiatku, ale aj pre celý svet.

Štyridsaťdvaročná Theron sa na stretnutí s médiami v Las Vegas objavila v pestrých kvetovaných šatách a s novým, dlhším účesom. Pozornosti neušli najmä jej príťažlivé nohy, ktoré odhaľovala minidĺžka roztomilého jarného modelu.

Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon v... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na akcii CinemaCon v Las Vegas hovorila o filme Rýchlo a zbesilo 8, ale aj novinke Atomic Blonde.

Blondínka, ktorá je mamou dvoch adoptívnych detí, si vraj prácu na novinke režiséra F. Gary Graya užila. Už dávnejšie hviezda prezradila, že ju baví striedať vážnejšie úlohy s tými akčnými a dynamickými, v ktorých si okrem psychickej premeny na postavu užíva aj fyzické herectvo, kaskadérske kúsky a ťažký tréning.

V súvislosti s ním sa už hovorí o ďalšej novinke, ktorú má Theron na konte a ktorá by sa mala objaviť v kinách o pár mesiacov. Ide o akčný špionážny film Atomic Blonde, v ktorom herečka stvárnila tajnú agentku. Trailer snímky naznačuje, že to bude akciou nabitý projekt. Hviezda sa novinárom zdôverila, že pri nakrúcaní jednej z bitkárskych scén prišla dokonca o jeden zub.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #Charlize Theron #sexy #Rýchlo a zbesilo 8 #CinemaCon

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...