Kmotríková sa na ples chystala týždne, tanec si musela odoprieť

Kým iné dámy veselo konverzovali a nechali sa partnermi vykrútiť na tanečnom parkete, pre moderátorku Adrianu Kmotríkovú bol Ples v opere pracovný.

09.01.2011 13:22
debata
Moderátorka Adriana Kmotríková v šatách od... Foto: ORANGE
Adriana Kmotríková Moderátorka Adriana Kmotríková v šatách od Veroniky Hložníkovej.

Plavovláska, známa z Novín TV JOJ, moderovala prestížne podujatie prvýkrát a ako sama priznala, mala z toho trošku stres. „Koncentrácia významných osobností na meter štvorcový je tu určite vyššia než na iných podujatiach. Preto mám pred Plesom v opere rešpekt,“ uviedla Kmotríková.

Bratislavské podujatie uprednostnila pred podobným v Košiciach. „Zhodou okolností ma volali moderovať aj otváranie plesovej sezóny v Košiciach v hoteli Hilton. Ale musela som odmietnuť,“ vysvetlila moderátorka, ktorá sa ako jedna z mála dám počas večera prezliekala.

Na úvod ju mohli hostia vidieť v šatách so zlatistým nádychom a bohatou zdobenou sukňou od Veroniky Hložníkovej, neskôr ich vymenila za pohodlnejší model od kamarátky, ktorá vozí látky z Dubaja. Z Dubaja pochádzali aj zlaté črievičky, ktoré mala pôvabná dáma na nohách.

Moderátorka Adriana Kmotríková sa počas večera... Foto: ORANGE
Adriana Kmotríková Moderátorka Adriana Kmotríková sa počas večera prezliekala.

„Prípravy mi trvali asi dva mesiace. Ale ak si myslíte, že ma to stresovalo, opak je pravdou,“ s úsmevom uviedla Kmotríková. „Ja si podobný proces príprav na spoločenské podujatia užívam. Asi ako každá žena,“ doplnila.

Pred odchodom z domu ju jej dve ratolesti nestihli zhodnotiť. „Prišla som sem v džínsoch. Prezliekala som sa až v zákulisí,“ vysvetlila Kmotríková. „Ale keďže v týchto šatách už som bola odfotografovaná v novinách, dcérka ich videla na mne práve tam,“ pokračovala moderátorka. A ako sa teda páčili. „Povedala, že sú krásne. Ako pre princeznú,“ zdôverila sa plavovláska, ktorej mužské garde robil počas otvorenia plesovej sezóny brat. Ten si však na tanec musel hľadať inú partnerku.

„Každú polhodinu musím niečo ohlasovať až do tretej nadránom,“ zdôvodnila Kmotríková. „Posledný vstup mám o 2,55, vtedy sa ohlasuje posledný valčík a po ňom sa tanečná sála zatvorí. Takže tancovať asi nestihnem,“ uviedla ešte v sobotu pred polnocou.

Speváčka Sandra otvorila 11. ročník Plesu v opere.
Herečka Zuzana Kronerová prišla na Ples v opere...
+55Člen Čestného plesového výboru - herec Martin...
debata chyba

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...