Šarköziová pred manželom 'tajila' plesovú róbu. Potom ho ohúrila

Minuloročná víťazka ankety Pravda.sk o najlepšie oblečenú dámu Plesu v opere Silvia Šarköziová nechýbala na otvorení plesovej sezóny ani tento rok. Prišla však pracovne.

10.01.2011 06:00
debata
Silvia Šarköziová, minuloročná víťazky ankety... Foto: ORANGE
Silvia Šarköziová Silvia Šarköziová, minuloročná víťazky ankety Pravda.sk o najlepšie oblečenú dámu Plesu, prišla tento rok v šatách od Jany Pištejovej.

„V sobotňajší večer účinkujeme, takže na zábavu nám veľa času nezostalo. Ale aspoň zabavíme ostatných,“ uviedla violončelistka v sprievode manžela Ernesta. S kapelou Cigánski diabli hrali pre hostí v priestoroch Restaurantu Opera.

Galéria prominentov na 11. Plese v opere

Aj napriek pracovným povinnostiam však pôvabná Šarköziová prípravy na ples nepodcenila – práve naopak. „Tento rok som si vybrala šaty od Janky Pištejovej,“ prezradila pre Pravda.sk. „Život je zmena a tak som sa rozhodla, že skúsim šaty od inej návrhárky,“ uviedla Šarköziová, ktorá v minulosti spolupracovala s Martinou Kallai.

Takto bola oblečená Silvia Šarköziová na Plese... Foto: OMNIPUBLIC
plesová móda - šaty - Silvia Šarköziová Takto bola oblečená Silvia Šarköziová na Plese v opere začiatkom roka 2010. Vtedy jej šaty zhotovila Martina Kallai.

„Tvorbu Janky Pištejovej som sledovala dlho a vždy sa mi veľmi páčila. So šatami som spokojná,“ dodala hudobníčka, ktorej tentoraz „neschvaľoval“ šaty manžel. „Videl ich prvýkrát až v deň plesu,“ prezradila Šarköziová s úsmevom. A ako sa mu páčili? „Sú úžasné. Moja manželka má vždy krásne šaty, ale myslím, že tentoraz sú priam výnimočné,“ uviedol Ernest Šarközi.

Ten pre Pravda.sk prezradil viac aj o profesionálnych plánoch hudobného zoskupenia Cigánski diabli na rok 2011. „Posledné cédečko bolo v klasickom šate, osvedčilo sa aj v zahraničí, takže v tomto smere budeme pokračovať,“ uviedol. A o čo teda pôjde? „Spracujeme operu Carmen do cigánskeho šatu,“ prezradil.

Silvia Šarkoziová.
Silvia Šarköziová a Karol Brüll počas tréningu...
+5Silvia Šarköziová a Karol Brüll v Let´s Dance 2...
debata chyba

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...