Melania Trump verzus Hargašová! Slovenka nežná, Slovinka ako železná lady

Prvá dáma USA púta pozornosť rovnako ako jej (pre mnohých neslávne) známy manžel Donald Trump. Po boku Melanie Trumpovej však pred pár dňami zaujala aj iná dáma. Známa Slovenka!

21.09.2017 12:30
debata (102)
zväčšiť Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) sedela na... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Melania Trump (vľavo) a Jarmila Lajčáková-Hargašová Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) sedela na Valnom zhromaždení OSN vedľa slovenskej moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej - manželke ministra zahraničných vecí SR a predsedu 72. Valného zhromaždenia OSN Miroslava Lajčáka.

Reč je o moderátorka Jarmile Lajčákovej-Hargašovej, manželka ministra zahraničných vecí a predsedu Valeného zhromaždenia OSN Miroslava Lajčáka. Obe nežnejšie polovičky silných mužov sa zišli v utorok v New Yorku na zasadnutí Valného zhromaždenia OSN.

Kým na pódiu s prejavmi vystúpil Trump aj Miroslav Lajčák, ich manželky pozorne počúvali a sledovali dianie celej akcie. Pri pohľade na ich vzhľad sa určite nejeden návštevník či účastník zasadnutia neubránil porovnávaniu.

Rodáčka zo Slovinska Melania Trumpová prekvapila, lebo išlo o jeden z mála prípadov, keď svoju ženskú a často veľmi farebnú garderóbu zamenila za nohavicový kostým s jemným károvaným vzorom. Maskulínny look a uprene hľadiace oči so silnou očnou linkou z nej urobili na prvý pohľad „železnú lady“.

zväčšiť Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a Jarmila... Foto: SITA/AP, Richard Drew
Melania Trump (vľavo) a Jarmila Lajčáková-Hargašová Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a Jarmila Lajčáková-Hargašová sa stretli na Valnom zhromaždení OSN.

Slovenka Lajčáková-Hargašová je známa svojou ženskosťou a eleganciou a nezaprela ich ani počas návštevy New Yorku a spomenutého podujatia. Vybrala si pudrové pudzrové šaty so skrátenými rukávikmi a detailom zdobnej mašle na golieriku.

Päťdesiatročná bývalá moderátorka športu a jej o tri roky mladšia spolusediaca boli navzájom v zaujímavom vizuálnom kontraste. Vybrať môžete, ktorá z nich sa vám pozdáva viac – za nás je to rozhodne Jarmila Lajčáková-Hargašová.

© Autorské práva vyhradené

102 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #štýl #porovnanie #Valné zhromaždenie OSN #Melania Trumpová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...