Krásna Němcová žiarila na žúre. Po boku muža, ktorému povie áno!

Láskou jej žiaria oči. Česká topmodelka Petra Němcová nechýbala medzi celebritami, ktoré sa stali súčasťou oscarovej horúčky. Užila si ju však so svojím priateľom.

01.03.2011 05:49
Petra Němcová a Jamie Belman Foto:
Takto zamilovane sa správali na párty Eltona Johna česká modelka Petra Němcová a jej partner Jamie Belman.
debata

Českú rodáčku už tradične pozval na svoju charitatívnu párty, ktorá sa koná pri príležitosti vyhlásenia Oscarov, spevák Elton John. Pôvabná hnedovláska neodmietla.

Tentoraz však na večierok, natrieskaný slávnymi menami, neprišla sama. Spoločnosť jej robil priateľ – britský herec Jamie Belman. Modelka sa už pred časom vyjadrila, že Jamie je mužom jej života a že dvojica spoločne plánuje svadbu. Konať by sa mala v priebehu tohto roka vo Veľkej Británii.

Česká modelka Petra Němcová sa objavila na... Foto: SITA
Petra Němcová a Jamie Belman Česká modelka Petra Němcová sa objavila na charitatívnej párty Eltona Johna. Spoločnosť jej robil priateľ Jamie Belman.

„Pravdepodobne sa zosobášime v Anglicku, ale ešte stále vyberáme, ktoré miesto by pre nás bolo to najšpeciálnejšie,“ citoval pred pár týždňami modelku magazín US Weekly.

Prítomnosť páru na nedeľňajšom žúre bola ďalším dôkazom, že k sobášu sa naozaj schyľuje. Němcová sa od svojho milenca nedokázala odtrhnúť a to isté platilo naopak. Belman neváhal pred objektívmi svoju krásnu priateľku vybozkávať a nežne objímať pri pózovaní fotografom. Partneri vraj pomýšľajú aj na založenie rodiny. Či sa tak stane až po svadbe alebo sa pokúsia o bábätko ešte pred ňou, však Němcová neprezradila.

Česká modelka Petra Němcová sa objavila na...
Takto zamilovane sa správali na párty Eltona...
Modelka Petra Němcová v metalickej večernej...
debata chyba

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...