Čo povedali bývalky princa Harryho k pozvaniu na svadbu? Neuveríte

Niekto nadšene prikývol, niekto nadvihol obočie - rozhodnutie princa Harryho pozvať na svadbu obe svoje bývalé priateľky však tieto dámy privítali s nadšením.

26.05.2018 09:00
debata (1)
Chelsy Davy (v strede), bývalá priateľka princa... Foto: Reuters, POOL
Chelsy Davy (v strede), bývalá priateľka princa Harryho, dostala pozvanie na svadbu tiež. Chelsy Davy (v strede), bývalá priateľka princa Harryho, dostala pozvanie na svadbu tiež.

Chelsy Davyovú aj Cressidu Bonasovú cvakali objektívy ako besné počas sobotňajšieho príchodu hostí do kaplnky svätého Juraja na hrade Windsor. Obe plavovlásky prichádzali na ceremoniál s úsmevom a dobrou náladou.

Ako prezradila Chelsy Davy, s ktorou princ Harry randil v rokoch 2004 až 2011, s Harrym vraj udržujú kamarátsky kontakt. „Myslím si, že dobrými priateľmi zostaneme navždy,“ citovali ju noviny The Sunday Times.
Kráľovná Alžbeta II. s manželom.
Prince Harry prichádza do Kaplnky svätého...
+39Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney.

Jej „nástupkyňa“ – Cressida Bonas, s ktorou sa Harry stretával od roku 2014 do rozchodu v roku 2016, vraj počas dňa D riešila len jedinú dilemu. „Priatelia sa začínajú sobášiť, čo predstavuje dilemu britskej hosťovskej svadobnej garderóby,“ vyhlásila podľa People herečka a modelka.

Cressida Bonas, bývalá priateľka princa... Foto: SITA/AP, Ian West
Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, prichádza na svadobný obrad. Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, prichádza na svadobný obrad.

Na pozvánke ktorú dostala, vraj stálo, že všetky dámy musia prísť v klobúkoch. „Klobúky sú ošemetná vec. Ošemetná na nosenie, ošemetná na obdivovanie a extrémne ošemetná pre niekoho, kto sedí v rade za vami,“ vyhlásila Cressida Bonas, ktorá si napokon volila veľmi rafinovane. Na hlavu si dala len miniatúrny klobúčik z peria, ktorý skôr pripomínal čelenku. A vyzerala naozaj pôvabne. V našej ankete môžete stále hlasovať, ktorej zo slávnych dám to na svadbe najviac pristalo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #klobúk #Cressida Bonas #Chelsy Davy #svadba princa Harryho

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...