Tehotná Kanócz, dračica Mauréry aj nežná Hurajová: Dámy žiarili na festivale!

Uplynulý piatok sa začal v Košiciach Medzinárodný filmový festival Art Film Fest. Štart jeho 26. ročníka si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti.

18.06.2018 00:00
debata (5)
Herečka Zuzana Mauréry prichádza na festival. Foto: TASR, František Iván
Herečka Zuzana Mauréry prichádza na festival. Herečka Zuzana Mauréry prichádza na festival.

Do metropoly východného Slovenska dorazilo viacero slovenských herečiek a čo je naozaj chvályhodné, podujatie vzali vážne a siahli po štýlových kreáciách. Niektoré dokonca po večernej móde.

Kolegyne a kamarátky - herečky Milena Minichová...
Herečka Zuzana Mauréry prichádza na festival.
+6Herečka Michaela Čobejová.

Na červenom koberci sa objavila napríklad herečka Zuzana Mauréry, ktorá si na druhý deň prevzala cenu Hercova misia. Slávnostné otvorenie absolvovala vo večerných šatách, ktorým dominovala trblietavá výšivky na transparentnom podklade. Prehliadnuť sa nedal ani odvážny dekolt, ktorý hviezdu seriálu Oteckovia pasoval do roly femme fatale večera. Na zváženie bol síce účes s príčeskom z umelých vlasov, ale na druhej strane sa tiež dá povedať… keď už zaujať, tak už! A poriadne!

Herečka Zuzana Kanócz a jej partner - herec... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Kanócz a jej partner - herec Juraj Loj. Herečka Zuzana Kanócz a jej partner - herec Juraj Loj.

Druhou dámou, ktorá v piatkový večer stavila na večerný model, bola tehotná herečka Zuzana Kanócz. Jej model šiat s výrazným grafickým vzorom a ramienkami umiestnenými na jedno plece bol na pohľad veľmi zaujímavý. Obkreslené tehotenské krivky v šatách pôsobili roztomilo a pritom elegantne, vhodné zvolila hviezda seriálu Za sklom II. aj doplnky v podobe náušníc, náramku a hranatej listovky. Diskutabilnejší bol v tomto prípade outfit jej životného partnera Juraja Loja. V saku s kockovaným vzorom a jedným čiernym rukávom pôsobil skôr akoby si odskočil priamo z divadla a zabudol vyzliecť štylizovaný kostým.

Herečka Lucia Hurajová. Foto: Profimedia
Herečka Lucia Hurajová. Herečka Lucia Hurajová.

O tom, že slávnostná móda nemusí byť až taká pompézna, no predsa bude fungovať, presvedčila herečka Lucia Hurajová a tiež jej kolegyňa a kamarátka Michaela Čobejová. Obe dámy stavili na minimalizmus a hru so zaujímavým strihovým riešením. 0be obliekla dizajnérka Ida Sándor. U Čobejovej to boli žlté šaty do polovice lýtok s aranžovaným živôtikom a akoby hranatými rukávmi, Hurajová stavila na snehobielu koktejlovú kreáciu so zavinovaním a detailom výrazného goliera. Doplnky boli volené citlivo, v oboch prípadoch s využitím neutrálnej béžovej farby.

Kolegyne a kamarátky - herečky Milena Minichová... Foto: Profimedia
Kolegyne a kamarátky - herečky Milena Minichová (vľavo) a Eva Sakálová. Kolegyne a kamarátky - herečky Milena Minichová (vľavo) a Eva Sakálová.

Pôvab letných večerov evokovali kreácie herečiek Mileny Minichovej a Evy Sakálovej. Najmä prvá menovaná stavila na naozaj pôvabný model šiat s kvetinovým vzorom a detailom odhalených ramien v prestrihu nadýchaných rukávov. Škoda len zbytočne veľkej listovky, tá v tomto smere akosi nefungovala. Jej kamarátka Sakálová si obliekla biele dlhé šaty s potlačou a rovnako zaváhala pri výbere doplnku do ruky. Samotný model šiat, aj vzhľadom na príjemné letné počasie v Košiciach, však zafungoval.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Kanócz #Michaela Čobejová #otvorenie #Lucia Hurajová #Zuzana Mauréry #Art Film Fest 2018

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....