Agent 007 miluje svoju manželku (aj každé jej kilo)! Pozrite sa, ako žiari

Sú svoji už sedemnásť rokov a ich vzťah je vraj stále ako na začiatku - Pierce Brosnan je do svojej nežnejšej polovičky poriadne zamilovaný.

18.07.2018 00:00
debata (7)
Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith na filmovej premiére. Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith na filmovej premiére.

Tvrdia to aspoň zdroje z okolia herca, ktorého v minulosti preslávila rola agenta 007 Jamesa Bonda. A pravdou je, že Brosnan ich slová nevyvrátil, skôr potvrdil aj na pondelňajšej premiére filmu Mamma Mia! Here we go again.

Šesťdesiatpäťročný herec dorazil na londýnsku premiéru so svojou pôvabnou manželkou Keely Shaye Smithovou a pred objektívmi spoločne zapózovali fotografom z celého sveta.

Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye...
Herečka Lily James v kreácii Oscar de la Renta.
+17Herečka a speváčka Cher.

Smith v minulosti pútala pozornosť aj tým, že nepatrí medzi typické štíhle „manželky“ hviezdnych hercov, na aké je verejnosť zvyknutá. Tobôž, ak si ju porovnáte s typickými „bond-girls“, ktorými bol Brosnan roky obklopený počas nakrúcania filmových dobrodružstiev Jamesa Bonda.

To však rozhodne nie je žiadna prekážka. Rodák z írskej Droghedy miluje svoju polovičku pre jej pôvaby, humor, inteligenciu, ale tiež pre každé jej kilo, tvrdia zainteresovaní. „Keely je žena, ktorá ho vždy držala pri zemi. Bola pre neho oporou a najlepším priateľom. Miluje ju z celého srdca,“ citoval nemenovaný zdroj portál Daily Star.

V muzikáli Mamma Mia! sa herec vracia ako jeden z potenciálnych otcov hlavnej predstaviteľky a zároveň celé trio rieši, kto bude starým otcom. Film sa vo flashbackoch vracia do minulosti a ukazuje príbeh mladšej verzie hrdinky Donny (v prvom filme ju hrala Meryl Streep) v podaní britskej herečky Lily Jamesovej.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #manželka #Pierce Brosnan #Mamma mia!

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...