Kmotríková o kolegyni Belányiovej: Nebudem ju hodnotiť, to sa nerobí

Moderátorka Adriana Kmotríková moderovala jedenásty ročník Plesu v opere - ten dvanásty, ktorý sa konal v uplynulú sobotu, prišla ako jeden z pozvaných hostí. A večer si viac než užila.

10.01.2012 04:44
debata
Moderátorka Adriana Kmotríková v šatách zo... Foto: ORANGE
Adriana Kmotríková Moderátorka Adriana Kmotríková v šatách zo salónu Lady M.

„Minulý rok bol pre mňa výnimočný, tento je taký bežnejší. Ale je príjemné môcť sa zabaviť a nesledovať stále čas, byť pripravená na jednotlivé vstupy a do skorého rána byť v pohotovosti,“ vysvetlila plavovláska.

Minulý rok sa cítila byť stredobodom pozornosti. „Som síce na to zvyknutá, ale to bolo možno až príliš. Všetci sa pozerali, čo poviem a čo urobím, tento rok som si užila, že sa môžem zabaviť, zatancovať si, porozprávať sa so známymi,“ komentovala Kmotríková. „Ale užila som si oba večery, každý rok bol niečím iný a zaujímavý. Určite by som ponuku znovu moderovať takú prestížnu udalosť neodmietla,“ dodala tvár jojkárskeho spravodajstva.

Z televízie JOJ bola aj tohtoročná moderátorka Plesu Andrea Pálffy-Belányiová. Čo hovorí na kolegyňu Kmotríková? „Bola veľmi pekná. Jej výkon nebudem hodnotiť, to sa nerobí. Ale veľmi sa mi páčilo, ako vyzerala,“ uviedla pre Pravda.sk.

Adriana Kmotríková v roku 2011 ako moderátorka... Foto: ORANGE
Adriana Kmotríková Adriana Kmotríková v roku 2011 ako moderátorka Plesu v opere.

Blondínka a matka dvoch detí sa na plese objavila v šatách zo seneckého salóna, s ktorým spolupracuje už roky. Prípravy na spoločenské podujatie prežívala vraj intenzívnejšie než počas „pracovného“, roka 2011. „Snažila som sa, aby som sa dobre cítila a dobre vyzerala. Minulý rok na to nebol čas, žiadne masáže alebo kozmetika vtedy nehrozili. Teraz som sa trochu rozmaznávala.“

Televízna moderátorka Adriana Kmotríková patrí...
Moderátorka TV JOJ Adriana Kmotríková odhalila...
+5Moderátorka Adriana Kmotríková. Bude sprevádzať...
debata chyba

+ Zabudnite nato, že máte kilá navyše, stále myslite nato, že ste krásny.
Nesmejte sa ľuďom keď niečo nevedia,...

+ Zdravý životný štýl a pozitívne myslenie posilnia vaše telo i dušu.
Využite práve tie schopnosti, ktoré vaši...