Hablovičová pár hodín pred plesom: S ihlou na bujnom dekolte!

Bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová patrila počas uplynulého víkendu medzi najpôvabnejšie dámy na Plese v opere. V šatách od Borisa Hanečku lákala pohľady hostí.

11.01.2012 02:35
debata
Lucia Hablovičová v šatách od dizajnéra Borisa... Foto: ORANGE
Ples v opere - 12.ročník - Lucia Hablovičová Lucia Hablovičová v šatách od dizajnéra Borisa Hanečku..

Ako prezradila pre Pravda.sk už tradične sa pred plesom objavil malý stres. „Boris Hanečka došíval šaty na poslednú chvíľu,“ vysvetlila s úsmevom. O nepoučiteľnosti vraj nemôže byť ani reči. „On je perfekcionalista a doťahuje veci vždy až do posledného detailu. To znamená, že u neho vlastne neexistuje, aby všetko bolo v pohode,“ vysvetlila Hablovičová.

„Šaty sa vždy došívajú ešte aj v momente, keď ich mám na sebe. Tento rok to boli aplikácie na korzete – koráliky a retiazky,“ prezradila kráska, ktorá mnohých ohúrila aj svojím dekoltom – dámy prepracovaným dekorom, pánov určite aj tým, čo jej nadelila príroda.

 Ako prezradila, pravidelne zvykne chodievať len na ples v opere, tento rok ju však čaká aj dedinský bál, kam ju pozvali známi. „Je to v dedine, kde mám chalupu,“ uviedla Hablovičová. A ako budú vyzerať šaty na dedinský ples? Podobne pompézne ako tie „operné“? „Boris mi sľúbil, že ma oblečie, takže možno budem ašpirovať na najlepšie oblečenú dámu tamojšieho plesu. Ale nechcem to zakríknuť,“ dodala s úsmevom.

Lucia Hablovičová v šatách od Borisa Hanečku,...
Lucia Hablovičová s dizajnérom Borisom Hanečkom...
+2Herečka Monika Hilmerová (druhá sprava) s...
debata chyba

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...