Rosalinda po 19 rokoch? Zvodná Thalia vyrazila dych na cenách Grammy

Slováci ju poznajú predovšetkým ako hviezdu telenovely, v Amerike je to hviezda latino-popu. Speváčka Thalia žiarila na vyhlásení cien Grammy.

16.11.2018 07:31
debata
Speváčka Thalia prišla na vyhlásenie cien v... Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Speváčka Thalia prišla na vyhlásenie cien v kreácii Labourjoisie. Speváčka Thalia prišla na vyhlásenie cien v kreácii Labourjoisie.

Hrdinka populárneho seriálu Rosalinda, ktorí milovali diváci aj na Slovensku a ktorý oslávi budúci rok 20. výročie, sa objavila vo štvrtok večer na slávnostnom gala venovanom hudobným predstaviteľom latinsko-americkej hudby. Počas večera vystriedala niekoľko kreácií.

Na červený koberec dorazila v priehľadnej čiernej kreácii Labourjoisie, pod ktorou mala zlatými plieškami vyšívané body. Málokto by pri pohľade na túto dámu povedal, že je matkou dvoch detí a oslávila v auguste 47. narodeniny. Ale ktohovie, latino-divy to skrátka majú v krvi (a poistené u dobrého chirurga).

Modelka Valentina Ferrer.
Na podujatí sa objavil aj bývalý priateľ...
+22Speváčka Victoria Kuhne v kreácii Gucci a...

O pár minút neskôr mohli vidieť hostia galavečera Thaliu v ďalšej kreácii. Speváčka si vzala na seba metalické šaty s poriadne vysokým rozparkom a neváhala hrdo predviesť svoje vyšportované nohy, keď kráčala popred kamery.

Slávnostný galavečer sa niesol v rovnakom duchu ako tradičné ceny Grammy. Ceny si rozdelili hviezdy ako Maluma, Laura Pausini, Rosalia či Fito Paez. Na červenom koberci sa striedali veľkolepé večerné kreácie s odvážnymi a zvodnými modelmi.

zväčšiť Speváčka Thalia predvádza svoje ukážkové nohy... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka Thalia predvádza svoje ukážkové nohy na Latin Grammy Awards. Speváčka Thalia predvádza svoje ukážkové nohy na Latin Grammy Awards.

Zväčša išlo o tvorbu menších dizajnérskych domov a ateliérov ako Galia Lahav či Charbel Zoe Couture. Na slávnostnom gala však nechýbali ani značky ako Versace alebo Gucci či Prada. Viac nájdete v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Grammy #Latin Grammy #Thalia #sexy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...