Exmanželia Pitt a Aniston spolu! Získali cenu, ich fotky okamžite vyvolali ošiaľ

Slávnostný galavečer vyhlásenia cien americkej hereckej asociácie mal mnoho víťazov, ale niet pochýb, že predné miesta na webových stránkach si uchmatla niekdajšia slávna hollywoodska dvojica.

20.01.2020 06:15 , aktualizované: 09:47
debata (1)
zväčšiť Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si... Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia
Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards. Herec Brad Pitt a herečka Jennifer Aniston si navzájom gratulujú v zákulisí cien SAG Awards.

Reč je o exmanželoch – herečke Jennifer Anistonovej a hercovi Bradovi Pittovi. Na nedeľňajšom gala sa obaja hollywoodski herci tešili zo zisku výnimočnej cena za svoje herecké umenie. Kým v prípade Anistonovej to bola odmena od jej kolegov za výkon v seriáli The Morning Show, Pitta podobne ako na Zlatých glóbusoch ocenili za výkon vo filme Vtedy v Hollywoode.

Ich prítomnosť si „vychutnávali“ aj kamery. Keď Pitt ďakoval za svoju cenu, pridal vtipnú poznámku, že toto ocenenie „si budem musieť pridať na môj profil na Tinderi“. Kamery okamžite zoomovali na jeho exmanželku, ktorá sa veselo smiala a tlieskala mu. Neskôr potom kamery pristihli herca v zákulisí v momente, keď cenu získala Jennifer. Zostal stáť pred televíznou obrazovkou, kde sa premietal priamy prenos a nadšene sa prizeral, ako sa jeho bývalá manželka teší z ocenenia.

zväčšiť Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v seriáli The Morning Show, Brad Pitt so soškou za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode. Herečka Jennifer Aniston s cenou SAG za výkon v seriáli The Morning Show, Brad Pitt so soškou za výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Vtedy v Hollywoode.

Hoci bývalí partneri sa nestretli pri fotostene pri pózovaní s cenami, v zákulisí ich objektívy zachytili spolu. Aniston prišla Pittovi zagratulovať a rovnako sa dočkala aj ona blahoželania od neho. Hoci šlo len o moment trvajúci zhruba minútu, médiá okamžite zareagovali a zábery sa objavili naozaj všade. Zatienili aj mená ďalších víťazov večera, medzi ktorými sa objavila napríklad Renee Zellweger, Phoebe Waller-Bridge či Rachel Brosnahan.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’M NOT GETTING OVER THIS NEVERRRRRRRR #bradpitt #jenniferaniston #sagawards @hollywoodreporter

Príspevok, ktorý zdieľa Brad + Jen (@anistonpitt),

Aniston je známa tým, že s Pittom vychádza dobre. Dokonca dávnejšie povedala, že s oboma svojimi manželstvami je spokojná. „Podľa môjho osobného názoru boli obe moje manželstvá veľmi úspešné,“ uviedla pred časom. „A keď sa blížili ku koncu, bola to voľba, ktorú sme spravili, lebo sme chceli byť aj naďalej šťastní. A niekedy šťastie už nedokáže existovať v takomto zväzku,“ vyhlásila vtedy v rozhovore.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez prišla v...
Herečka Lupita Nyong´o v kreácii Louis Vuitton.
+47Herečka Danai Gurira v šatách Mugler.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #dvojica #SAG Awards

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...