Úsmev a po kráľovskej kríze ani stopy! Krásna Kate v červenej sa chopila práce

Jeden pár s kráľovskými povinnosťami skončil, druhý pravdepodobne čaká tým pádom omnoho viac práce. Princ William s manželkou Kate sa ich chopili s úsmevom. V Buckinghamskom paláci.

21.01.2020 09:55
debata (6)
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge na akcii v Buckinghamskom paláci. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge na akcii v Buckinghamskom paláci.

V pondelok podvečer sa princ William a jeho manželka Kate stali hostiteľmi spoločensko-ekonomického summitu UK-Africa Investment Summit v priestoroch Buckinghamského paláca. Dvojica sa stretla s vládnymi predstaviteľmi či ministrami, nechýbal ani premiér Boris Johnson, ktorý si zapózoval na spoločnej skupinovej foto s veľkým úsmevom.

Úsmev však nemizol ani z pier vojvodkyne z Cambridge, ktorej pozícia sa odchodom princa Harryho a švagrinej Meghan pravdepodobne ešte viac stabilizuje a zvýši jej popularitu medzi domácimi obyvateľmi Veľkej Británie. Catherine si to určite dobre uvedomuje.

Princ William a jeho manželka Kate (v strede)...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+3Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

Na pondelňajšej akcii trojnásobná mama očarila tiež svojou módnou voľbou. Vojvodkyňa si totiž obliekla model červených šiat vyšívaných flitrami a zdobených čipkou od značky Needle & Thread a vyzerala v nich skutočne očarujúco.

Kráľovská rodina zažila v posledných dňoch poriadne turbulentné obdobie, ktoré spôsobilo vyhlásenie Harryho a jeho manželky Meghan so žiadosťou o nárok na život mimo kráľovskej rodiny a tiež prísľub vlastnej finančnej nezávislosti. Výsledok nenechal na seba dlho čakať. Kráľovná Alžbeta II. rozhodla, že jej vnukovi a manželke, ktorá bola kedysi seriálovou herečkou zostane titul vojvodu a vojvodkyne, no nebudú môcť užívať oslovenie „kráľovská výsosť“.

Vojvodkyňa Kate z Cambirdge v šatách Needle... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Vojvodkyňa Kate z Cambirdge v šatách Needle & Thread vyzerala očarujúco. Vojvodkyňa Kate z Cambirdge v šatách Needle & Thread vyzerala očarujúco.

Panovníčka tiež dvojicu zbavili kráľovských povinností a už nebudú reprezentovať monarchiu na žiadnych oficiálnych podujatiach a musia zároveň vrátiť sumu 2,4 milióna, ktorú zo štátnej pokladnice dostali na renováciu domu. Princ Harry ešte v nedeľu vyhlásil, že je zarmútený, že nebude môcť monarchiu reprezentovať aspoň čiastočne a že to celé dopadlo práve takto.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #krása #šaty #summit

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...