Charlize Theron nedala v Londýne šancu žiadnej inej! Bola očarujúca

Londýnsku premiéru snímky Prometheus si nenechali ujsť Salma Hayek či Minnie Driver. Popri Theron však nemali šancu, červený koberec patril jej.

02.06.2012 14:14
debata

Charlize Theron (36) si vystačí aj s rafinovanou jednoduchosťou, čo na londýnskej premiére snímky Prometheus aj predviedla. Nielen fotografi boli z oscarovej herečky na červenom koberci vo vytržení, na svoje si prišli aj zástupy fanúšikov čakajúcich na Leicester Square. Blondínka pred nadšený dav predstúpila v modrých šatách z dielne Dior a niekoľko minút s úsmevom podpisovala plagáty v rukách jej obdivovateľov.

Charlize Theron na londýnskej premiére filmu... Foto: Reuters
Charlize Theron Charlize Theron na londýnskej premiére filmu Prometheus.

Na premiére jej robili spoločnosť aj ďalší kolegovia zo spomínanej snímky aj z hereckej brandže. Nechýbal režisér snímky, Ridley Scott, ktorému robila garde jeho partnerka, herečka Giannina Facio. Tá síce vsadila na vyzývavú červenú a hlboký dekolt, hlavnú hviezdu však rozhodne nezatienila. S manželom Fransois-Henri Pinaultom si prišla film pozrieť aj Salma Hayek, pred fotografmi sa mihla aj hollywoodska hviezda Minnie Driver.

Salma Hayek s manželom, Fransois-Henri... Foto: Reuters
Salma Hayek, Fransois-Henri Pinault Salma Hayek s manželom, Fransois-Henri Pinaultom na londýnskej premiére filmu Prometheus.
Noomi Rapace a Charlize Theron na londýnskej...
Noomi Rapace na londýnskej premiére filmu...
+4Minnie Driver na londýnskej premiére filmu...
debata chyba

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...