Ázijské hviezdy oslnili: Vietnamská kráska prišla takmer naostro

Filmový priemysel a jeho produkcia z ázijských krajín možno našincom veľa nepovie, ale faktom je, že z globálneho hľadiska ide o veľmi dôležitý región. Hviezdy tamojšej kinematografie sa v nedeľu stretli na cenách Golden Horse Awards.

27.11.2012 05:01
debata (1)
Herečka Gwei Lun-Mei, ktorá si domov odnášala... Foto: SITA, Wally Santana
Taiwan Golden Horse Awards Herečka Gwei Lun-Mei, ktorá si domov odnášala hlavnú cenu, prišla v šatách zo salónu Alexander McQueen.

Vyhlásenie výročných ocenení poctilo svojou prítomnosťou viacero domácich superhviezd, ktorých popularita v miliardovej Číne sa často rovná svetovej popularite hollywoodskych hviezd. Nikoho teda hádam neprekvapí, že ázijské herečky investujú do svojho vzhľadu rovnako, ak nie viac, ako ich americké kolegyne.

Hongkongský herec Jackie Chan s kolegyňou Li...
Vietnamská hviezda Helen Thanh Dao prekvapila...
+11Herečka Gwei Lun-Mei, ktorá si domov odnášala...

Na červenom koberci sa striedali veľkolepé róby svetoznámych značiek. Alexander McQueen, Christian Dior, Valentino či Chanel, ale aj limitovaná kolekcia Maison Martin Margiela with H&M. Reportéri si mohli prezrieť naozaj módnu všehochuť.

Čínska herečka Li Bingbing v šatách z kolekcie... Foto: SITA, Wally Santana
Li Bingbing Čínska herečka Li Bingbing v šatách z kolekcie Gucci.

Medzi najpôvabnejšie oblečené dámy patrila hlavná víťazka večera – herečka Gwei-Lun Mei, ktorá si domov odniesla trofej pre najlepšiu herečku. Jej šaty z ateliéru Alexander McQueen vyzerali étericky a nežne. Ako víla pôsobila aj modelka a herečka Amber Kuo, ktorá si zvolila kreáciu z kolekcie Resort od francúzskeho módneho domu Chanel. Dnes už medzinárodná hviezda, čínska herečka Li Bingbing, zase dorazila v zelenej róbe s výrazným zdobením od Gucci. Spoločnosť jej robil Jackie Chan.

Vietnamská hviezda Helen Thanh Dao prekvapila... Foto: SITA, Wally Santana
Helen Thanh Dao Vietnamská hviezda Helen Thanh Dao prekvapila odvážnou róbou. Jej intímne partie strážili len rafinovane našité flitre.

Špeciálnu pozornosť vyvolala vietnamská modelka a herečka Helen Thanh Dao, ktorej garderóbu tvorili len tylové šaty so strategicky našitými flitrami. Rozhodne patrila medzi najodhalenejšie dámy večera.

Galériu hviezd si môžete pozrieť vyššie.

1 debata chyba

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...