Toto bol poriadny šok! Česká hviezda sa novinárom vyhýba. Keď prišla na premiéru novinky, prekvapila aj Zuzanu Kanócz

Úvod roka 2024 priniesol do kín už niekoľko domácich noviniek a o pár dní sa ku nim pridá ďalšia - snímku Tancuj Matylda uviedol aj poriadne prekvapivý hosť.

17.02.2024 00:00
debata
Herecká dvojica Zuzana Kanócz a Karel Roden... Foto: Martin Hesko
bontonfilm matylda 014 Herecká dvojica Zuzana Kanócz a Karel Roden pred objektívmi.

Český herec Karel Roden patrí medzi umelcov, ktorí sa médiám zvyčajne vyhýba. Rozhovory poskytuje len veľmi sporadicky a azda ešte zriedkavejšie ho vídať na propagačných akciách vlastných projektov. Keď sa teda objavil na návšteve Bratislavy a zúčastnil na premiére filmu Tancuj Matylda, vyvolalo to prekvapenie aj medzi jeho vlastnými kolegami.

Tereza Ramba na premiére filmu Franta mimozemšťan Čítajte viac Slávne české komédie a dnešná tvorba? Často sa stáva, že natočíte niečo, čo nie je vtipné, hovorí otvorene Tereza Ramba

Roden sa predstavuje v úlohe muža, ktorý zo dňa na deň musí opatrovať svoju extrovertnú matku. Situáciu pritom komplikuje, že u staršej ženy sa objavujú prvé príznaky Alzheimerovej choroby. „Musím tej úlohe uveriť a potom sa tým nechám unášať. Ak je postava dobre napísaná, tak to celé nejakým spôsobom zapadne do seba. Vďaka svojim skúsenostiam a empatii potom vo filme konám tak, ako by som asi konal ja, bez ohľadu na to, akú postavu hrám,“ komentoval Roden účinkovanie v snímke Tancuj Matylda. „Imponovalo mi aj to, že tvorcovia si stáli za tým, že budem hrať hlavnú úlohu, a počkali si na mňa,“ uviedol český herec.

Herečka Zuzana Kanócz (vľavo) a speváčka Sarah C.
Herečka Eva Mores na premiére novinky Tancuj...
+5Tvorcovia filmovej novinky Tancuj Matylda na...

Okrem Rodena a Reginy Rázlovej, ktorá stvárnila rolu jeho mamy Matildy, sa vo filme objavuje aj slovenská herečka Zuzana Kanócz. Na premiére v Bratislave, samozrejme, nechýbala. Sympatická hviezda seriálu Nemocnica si zahrala hrdinovu partnerku Luciu. Na samotnom premietaní zaujala aj stylingom. Objavila sa totiž od hlavy po päty vo výraznej červenej farbe. A vyzerala výborne.

Herečka Lívia Bielovič na premiére filmu Tancuj... Foto: BONTONFILM
bontonfilm matylda 005 Herečka Lívia Bielovič na premiére filmu Tancuj Matylda.

Film si prišli pozrieť aj niektoré jej kolegyne. Z Nemocnice sa napríklad ukázala Eva Mores a medzi hosťami sa objavila aj Lívia Bielovič, ktorú diváci poznajú viac z markízackej produkcie. Viac si pozrite v galérii.

Tereza Ramba priznáva otvorene: Stane sa, že natočíte aj niečo, čo nie je vôbec vtipné
Video
Zdroj: TV Pravda
Zuzana Kanócz o Karlovi Rodenovi. Čo prezradila o uznávanom kolegovi?
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Zuzana Kanócz #Karel Roden #Tancuj Matylda

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...