Krásna Margot aj zvodná Olivia ozdobili vedecké ceny, ale pozornosť strhol aj Bill Gates. Prišiel s novou láskou, je to vdova po inom boháčovi

Desiatky celebrít, slávne tváre filmu, hudby, ale aj miliardárske mená zo zoznamu najbohatších ľudí planéty sa objavili spoločne na jubilejnom desiatom ročníku akcie, ktorá je známa ako "vedecké Oscary".

15.04.2024 08:23
debata
Austrálska herečka Margot Robbie prišla v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2024 Breakthrough Prize Ceremony Austrálska herečka Margot Robbie prišla v šatách Rick Owens.

Akcia pod názvom Breakthrough Prize Ceremony sa konala v Los Angeles a v sobotu podvečer prilákala naozaj obrovské množstvo známych tvárí. Červený koberec ožil menami ako Kim Kardashian, Olivia Wilde, Brie Larson či Margot Robbie. A, samozrejme, aj luxusnou módou.

Angelina Jolie Čítajte viac Úchvatná Angelina Jolie ozdobila muzikálovú premiéru. Spoločnosť po jej boku? Tak to je prekvapenie

Napríklad posledná menovaná – hviezda hitu Barbie stavila tentoraz na dramatickú kreáciu Rock Owens, ktorej však kraľoval bezchybný vzhľad a pôvab známej blondínky. Speváčka Katy Perry zaujala v šatách s atypickým živôtikom od značky Coperni a vyzerala skutočne zamilovane po boku Orlanda Blooma, svojho dlhoročného partnera.

Modelka Behati Prinsloo a jej manžel Adam...
Herečka Brie Larson v kreácii Chanel Haute...
+27Americká herečka a režisérka Olivia Wilde na...

Smiech, radosť a zamilované dotyky sa odohrávali aj v podaní lídra formácie Maroon 5 – speváka Adama Levina a jeho manželky, topmodelky Behati Prinsloo, ktorá dorazila v archívnej kreácii Jean Paul Gaultier. Pozornosť na seba však strhla aj spomenutá Olivia Wilde – bola jednoznačne najodvážnejšie oblečenou dámou s odhaleným torzom v šatách s bočným rozparkom.

Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Katy Perry a jej partner Orlando Bloom Speváčka Katy Perry a jej partner Orlando Bloom na 10. ročníku cien Breakthrough Prize Ceremony.

Desiaty ročník podujatia, pod ktorým je podpísaný napríklad aj miliardár Mark Zuckerberg, navštívili cez víkend aj jeho kolegovia z rebríčka najbohatších ľudí planéty. Prišiel Elon Musk, ale tiež 68-ročný Bill Gates. Ten sa neukazuje na verejnosti často a tentoraz vyvolal rozruch o to viac, že ho sprevádzala jeho relatívne nová partnerka.

Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Čítajte viac Ženy sa mu hádzali k nohám, pred oltár vzal supermodelku: Toto je dnes Pretty Woman Richarda Gera, má o 33 rokov menej a zbalila ho na...

Len minulý rok Gates potvrdil vzťah s Paulou Hurdovou, vdovou po šéfovi spoločnosti Oracle Markovi Hurdovi (známy aj zo zoznamu amerických milionárov). Dvojica pôsobila pred objektívmi spokojne a užívala si slávnostnú atmosféru. V roku 2021 sa Gates rozviedol so svojou manželkou Melindou, bývalá manželská dvojica však zostala v pracovnom kontakte.

Miliardár Bill Gates a jeho partnerka Paula... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Bill Gates a jeho partnerka Paula Hurd Miliardár Bill Gates a jeho partnerka Paula Hurd pózujú fotografom.

Slávnostný ceremoniál Breakthrough Prize je každoročná udalosť, ktorá oslavuje vedecké úspechy vo fyzike, biológii či matematike. Cieľom ceny je oceniť výskumníkov, ktorí významne prispeli do svojich oblastí. Na ceremoniáli sa zúčastňujú významní vedci, podnikatelia, celebrity a verejné osobnosti. Držitelia Breakthrough Prize dostávajú významnú finančnú odmenu, s ktorou môžu naďalej pokračovať vo výskumoch a rozličných projektoch.

Olivia Wilde ako najsexi dáma vedeckého ceremoniálu, trúfla si na...
Video
Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Katy Perry #Kim Kardashian #bill gates #Margot Robbie #Breakthrough Prize

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....