Bozk od krásnej Meghan pre manžela Harryho bol vrcholom turnaja. Na zaláskovaný pár sa prišla pozrieť aj slávna tenistka

Hoci už dávno nie je súčasťou kráľovskej rodiny, záujem médií o ňu a jej manžela, princa Harryho je stále evidentný. A vzhľadom na absenciu princeznej Kate na verejných podujatiach aj logický.

14.04.2024 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle, Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle, vojvodkyňa zo Sussexu na akcii Royal Salute Polo Challenge to Benefit Sentebale. Princ Harry je spoluzakladateľom charitatívneho turnaja. Takýto bozk dostal po víťazstve v turnaji.
debata

Meghan Markle, vojvodkyňa zo Sussexu, ktorá je manželkou druhého syna britského kráľa Karola III., bola aj magnetom na akcii, ktorá sa konala v piatok podvečer. Prišla podporiť svojho milovaného na charitatívny turnaj v konskom póle. Harry sa opäť zaradil do víťazného tímu, čo malo za následok sladkú odmenu.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Čítajte viac Tentoraz nezostali ticho: Princ Harry s manželkou Meghan poslali odkaz švagrinej Kate, ktorá bojuje s rakovinou. Takto znejú ich slová...

„Dobrá práca, všetci!“ povedala Meghan, keď pozdravila manželov tím Sentebale, keď prinášala víťazný pohár. A potom mu pred objektívmi médií dala naozaj srdečnú a láskyplnú pusu. Mama dvoch detí vyzerala štýlovo v šatách z hodvábu a konope dizajnérky Heidi Merrick a štýlový model spojila s lodičkami Aquazzura, vintage šperkami Chanel a kabelkou Valentino.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle,...
Zľava: Ignacio "Nacho" Figueras a jeho manželka...
+7Meghan Markle máva fotografom po príchode na...

Na princovi Harrym bolo opäť zjavný, aký zamilovaný je do svojej polovičky. Dvojica sa s úsmevmi zjavila pred fotografmi a mladší brat princa Williama srdečne zdravil fotografov a novinárov. Azda aj preto, že pozornosť k turnaju prináša aj pozornosť sponzorov či prispievateľov.

zväčšiť Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle,... Foto: SITA/AP, Rebecca Blackwell
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle, vojvodkyňa zo Sussexu na akcii Royal Salute Polo Challenge to Benefit Sentebale. Princ Harry je spoluzakladateľom charitatívneho turnaja.

Medzi hosťami akcie sa objavila aj známa americká tenistka Serena Williams, ktorá je dobrou priateľkou Meghan Markleovej. Dvojicu zachytili objektívy pri debate plnej smiechu a dobrej nálady. Nechýbal ani Nacho Figueras, profesionálny hráč póla a blízky priateľ britského princa, ktorý priviedol aj manželku Delfinu a svoje deti. Viac záberov si pozrite v galérii.

Keď vám pacientka ďakuje za parochňu, ani po 22 rokoch sa niekedy neubránim slzám, vraví šéfka Ligy proti rakovine
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #bozk #konské pólo #Meghan Markle

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...