Máziková o šanciach v Let´s Dance: Letenku som objednala len dvakrát!

Patrí síce medzi najstaršie účinkujúce v Let´s Dance, ale energie má na rozdávanie. Speváčka Eva Máziková tiež tvrdí, že tanečnú šou si chce v prvom rade užiť.

26.03.2010 08:00
Eva Máziková a Štefan Čermák
Speváčka Eva Máziková a jej tanečný partner Štefan Čermák. V Let´s Dance budú mať spoločnú tanečnú premiéru.
debata

„Chcem si celú atmosféru užiť. Priznám sa, letenku som si objednala len dvakrát. Samozrejme, že objednám aj tretíkrát a možno si poviem, jednu máš navyše. To sa nikdy nevie, ale teším sa z každého tanca,“ prezradila energická dáma pre Pravda.sk.

Svoje šance odhadnúť vopred nedokáže. „Uvidíme, aké bude publikum, koľko dostanem esemesiek. Ak vypadnem, určite budem trošku smutná, ale potom tu budem sedieť ako madam a tešiť sa, ako ostatní postupujú ďalej,“ načrtla vývoj budúcich dní.

Už niekoľko týždňov trénuje s partnerom Štefanom Čermákom, žiadne dramatické zmeny v kondičke však nezaznamenala. A nestretla ju ani svalovica. „Možno mám dobrý tréning. Pravidelne hrám golf, rada plávam, bicyklujem stále. Ale je pravda, že cítim celé telo. Aj svaly, o ktorých som ani nevedela, že existujú,“ priznala Máziková. „No aj tak sa teším na tréningy. Hoci je to poriadna makačka,“ doplnila.

Hoci speváčka a niekdajšia príležitostná herečka tancuje rada, rozdiel medzi pódiovým vrtením a spoločenskými tancami je podľa nej obrovský. „Na pódiu si človek robí, to čo chce. Nikto nevidí, že si spravil chybu, ja sama idem podľa textu, emócií. Nikdy nemám chorošku spravenú,“ vysvetlila. „Spoločenský tanec musí byť presný. Raz stúpim zle a už stojím niekomu na nohe. To nejde. Od piky je to iné. Ale naučila som sa veľa nových vecí,“ dodala Máziková.

A čo jej tanečný partner Štefan Čermák? Tancujúca celebrita naznačila, že to je druhý muž v jej živote, ktorého poslúcha. „Štefan je fantastický, vôbec nepociťujem, že by som bola staršia alebo žeby som mala strach. Sme partneri, ktorí veľmi dobre spolu vedia tancovať. Aspoň mám ten pocit. A trénujeme denne aj šesť hodín,“ opisuje s nadšením.

„Ale je prísny. Poslúchať musím, sme partneri. Samozrejme, že mu poviem, čo sa mi netancuje dobre, ktorý pohyb mi nejde. Chcem, aby choreografiu pripravil na moje telo, na moju výšku. Ale všetko vytvoril on. A musím ho pochváliť.“

Speváčka Eva Máziková a jej tanečný partner...
Legendárne speváčky: zľava Marcela Laiferová,...
Speváčka Eva Máziková síce za tanečníkom...
debata chyba

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...