Čítajte dámy! Najčastejšie mužské klamstvá

Dôvodov, prečo muži nehovoria vždy pravdu, je naozaj veľa. Niektorí klamú už zo zvyku, niektorí vraj kvôli ženám, aby boli šťastné, iní preto, že sú nespokojní so svojím životom a chcú byť týmto spôsobom atraktívnejší.

21.05.2007 02:46
debata

A aké sú najčastejšie mužské klamstvá? Čítajte…

1. Porozprávame sa o tom neskôr, zajtra, o týždeň… alebo v preklade nikdy, kým ho k tomu pod nátlakom nedonútite. Na rozhovory o svadbe, deťoch, jeho sklone k nevere alebo prílišnej láske k alkoholu, počítaču a podobne nie je nikdy správny čas.

2. Urobím to o hodinu, o chvíľu, v stredu, vo februári – čas sa mení podľa toho, čo má urobiť. Ak ho k tomu nejakou formou neprinútite, tak to neurobí naozaj nikdy. Vyniesť smeti sa mu jednoducho nechce, a to, že nevie opraviť pokazený vypínač v predsieni, predsa neprizná. Univerzálne časové odpovede preto používa až dovtedy, kým sa nevzdáte a smeti nevynesiete sama alebo nezavoláte šikovného suseda na opravu vypínača. Prípadne ho k činom nedonútite nejakou odskúšanou metódou.

3. Miláčik, naozaj mi ten zeleninový šalát chutí, ale včera som sa trochu prejedol na večeru, a preto som si nabral na tanier tak málo. Jednoducho vám nedokáže povedať, že mu váš zdravý zeleninový obed nechutí a radšej by si dal rezeň so zemiakmi. Pritom ste ho pristihli, ako na raňajky vyjedá z chladničky klobásu, mysliac si, že ho nevidíte.

4. Samozrejme, nemusíme mať dnes sex, ak ty nechceš, vyhlási v situácii, keď vy nemáte chuť na intímnosti. Potom sa však nečudujte, ak po vás celý deň vrčí, odmietne vás vyzdvihnúť v práci a zruší aj dohodnuté kino a ste vinná za všetko, čo sa mu v ten deň stane.

5. Prídem o chvíľu. Znamenať to môže časový interval v rozpätí desať minút až pár hodín. Pri mužoch nikdy neviete, čo zaujímavé pri ceste z práce ho zdrží a on sa objaví, až keď ste ,,vytočená“ do nepríčetnosti. No a čo, že vám volali zo škôlky, že niekto by mal prísť po vaše dieťa, pretože už skutočne zatvárajú a on na to zabudol.

6. Láska, vyzeráš v tom skvele a naozaj v tom nie si tučná. Priznať, že v tej sukni máte naozaj trochu veľký zadok a ani nie je pekná, mu ani nenapadne. Za tichú domácnosť mu to rozhodne nestojí.

7. Nikto nedostal tento mesiac prémie, firma má takú malú finančnú krízu.
Pravda je však taká, že zbabral zverený projekt a bez mesačných odmien zostal on sám. Ego mu však nedovoľuje priznať, že niečo nezvládol.

8. Pred tebou som mal len dve vážne frajerky a dve náhodné známosti.
Muž nikdy neprizná skutočný počet žien vo svojom živote. Čo keby sa vám zdalo, že ich bolo málo alebo príliš veľa a on by z toho vyšiel ako totálny idiot? K tomu si ešte pripojte frázu Ona bola len moja kamarátka. Vyhlási to o žene, o ktorej bezpečne viete, že s ňou niekoľko mesiacov chodil, ale akosi vám to nechce priznať. Pozor však, ak túto vetu používa v prítomnom čase. Ona je len moja kamarátka. Môže byť, ale nemusí.

9. Zbláznila si sa? Tá blondína sa mi vôbec nepáči. Vyhlási po tom, čo pri obede v reštaurácii už dvadsať minút pozerá po blondínke s obrovským výstrihom pri vedľajšom stole. Takisto neprizná, že devedečko Pán a pani Smithovci pozerá už ôsmy raz nie pre úžasný dej, ale kvôli očarujúcej Angeline Jolie.

10. Úžasne sa podobáš na Jennifer Anistonovú, princeznú Dianu, Claudiu Schifferovú… Čo na tom, že nie ste blondína. Prirovná vás ku hocikomu, ak sa mu len trochu bude zdať, že týmto spôsobom si otvorí dvere do vašej spálne.

11. Moja žena mi nerozumie. Klasická veta notorických neverníkov, ktorí sú vraj v manželstve nešťastní a hľadajú ďalšiu naivnú obeť.

debata chyba

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...