Móda a´la Jánošík: Z Pauhofovej bola sexi diva, Peštová ukázala vkus

Ani dážď a nevľúdne počasie nedokázalo ubrať zo šarmu a pôvabov Táni Pauhofovej a Daniely Peštovej na premiére filmu Jánošík. Obe dámy patrili k tomu najkrajšiemu, čo sa na červenom koberci v predvečer víkendu objavilo.

07.09.2009 00:44
Pavol Habera a Daniela Peštová Foto:
Partneri Pavol Habera a Daniela Peštová patrili k najolsnivejším párom večera. Najmä vďaka nežnejšej polovičky dvojice.
debata

Hoci slovenská herečka Táňa Pauhofová strávi na filmovom plátne sotva päť minút, na piatkovej premiére filmu Agnieszky Holland patrila k najobletovanejším dámam. A právom. Keď vystúpila z limuzíny v žiarivých modrých minišatách s asymetricky riešeným ramienkom, na chvíľu to naozaj vyzeralo ako na hollywoodskej premiére. Sexi dojem umocňovala dĺžka šiat, herečka navyše predviedla priam dokonalé štíhle a dlhé nohy.

Herečka Táňa Pauhofová (vľavo) s hercami... Foto: Robert Hüttner
Zľava: Táňa Pauhofová, Václav Jiráček a Sarah Zoe Canner Herečka Táňa Pauhofová (vľavo) s hercami Václavom Jiráčkom a Sarah Zoe Canner.

Menej provokatívne, ale tiež štýlovo pôsobila aj americká herečka Sarah Zoe Canner. Veľmi milé gesto od nej bolo oblečenie si šiat domáceho návrhára Borisa Hanečku. Tento model pôsobil zároveň aj najhonosnejšie v rámci celého večera.

Galéria z veľkolepej premiéry Jánošíka

Bohaté skúsenosti so svetovými spoločenskými podujatiami má aj modelka Daniela Peštová. A s vrodenou krásou a šarmom nie je pre ňu problém zažiariť aj vo vreci. V leva­duľových „vrecovitých“ šatách bez ramienok vyzerala naozaj úchvatne. Celý efekt dramatickosti podčiarkla ešte výrazná červená na perách aj nechtoch. Známa modelka sa neobáva kombinovať a tak sa v mixe garderóby ocitla aj béžová – takú farbu mali jej luxusné lodičky. Trochu však zaostával partner – porotcovi Superstar Paľovi Haberovi by možno neuškodilo o číslo menšie sako – nech na pleciach tak neodstáva…

Herečka Emília Vášáryová s manželom Milanom... Foto: Robert Hüttner
Emília Vášáryová Herečka Emília Vášáryová s manželom Milanom Čorbom.

Väčšina zo zvyšku pozvaných známych tvárí sa k premiére jedného z najočakávanejších filmov roka postavila laxne. Moderátorky ako Marianna Ďurianová alebo Martina Mečiarová stavili na pohodlnosť každodenného odevu. Dámy ako Emília Vášáryová alebo Aneta Parišková si vystačili so strohými nohavicovými kostýmami. V tomto smere bolo cítiť snahu u herečky Eleny Podzámskej, ktorá sa trošku pohrala s kombináciou farieb a sivé nohavice s vestou osviežila červenými lodičkami.

Zľava: scenáristka Eva Borušovičová, producent... Foto: Robert Hüttner
Zľava: Eva Borušovičová, Dariusz Jablonski a Zuzana Fialová Zľava: scenáristka Eva Borušovičová, producent Dariusz Jablonski a herečka Zuzana Fialová.

Herečka Zuzana Fialová, ktorá od filmu Jánošík odstúpila po ohlásení nakrúcania jeho druhej časti, ale vo filme nadabovala jednu z postáv, dorazila v džínsoch a čiernom trenčkotovom kabáte. „Mali sme skúšku v divadle, išla som rovno odtiaľ,“ vysvetlila so šarmantným úsmevom.

Vtipy "moderátora" premiéry Milana Lasicu...
Americká herečka Sarah Zoe Canner si obliekla...
+11Manželia Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík .
debata chyba

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...