Prvá dáma Francúzska je na predaj - nahá!

Aukčná sieň Christie´s vydarží v apríli v New Yorku 15 rokov starý akt manželky súčasného francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho - bývalej topmodelky Carly Bruniovej. Nejde však o žiadnu "pornografiu", ale "vkusné dielo uznávaného umelca".

25.03.2008 14:17 , aktualizované: 22:00
Carla Bruni Foto:
Akt prvej dámy Francúzska - Carly Bruni, ktorý vydražia 10. apríla.
debata

Podľa Christie´s sa fotografia vyznačuje nielen umeleckými kvalitami, ale tiež estetickými, pretože Carla je jednou z najkrajších žien planéty. Čiernobiely obrázok fotografa Michaela Comteho zachytáva prvú dámu Francúzska v póze, ktorá odkazuje na diela neoimpresionis­tického maliara 19. storočia Georgesa Serauta (veľké foto). Predajná cena aktu je odhadovaná na 2500 eur a záujemcovia si ho budú môcť kúpiť v dražbe 10. apríla.

Sarkozy sa s bývalou modelkou a speváčkou talianskeho pôvodu oženil minulý mesiac počas súkromného obradu v Elyzejskom paláci. V prípade 53-ročného prezidenta, ktorý má z predchádzajúcich zväzkov troch synov, išlo o tretiu svadbu. Bruni sa vydávala prvýkrát, v minulosti ju však spájali s mnohými známymi mužmi – chodila napríklad s Mickom Jaggerom.

Akt prvej dámy Francúzska - Carly Bruni, ktorý...
debata chyba

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...