K Profesionálom zavítal zaľúbený Maštalír, Kostelný mieri do USA

Novú sezónu otvorili Profesionáli v úvode týždňa. A na zábavnej policajnej stanici sa objavil nový hrdina. Nie však v uniforme.

06.03.2010 04:41
Profesionáli Foto:
Zamilovaný Tomáš Maštalír (vpravo) si strihol v Profesionáloch rolu zamilovaného romantika. Jeho objektom túžob sa stala policajná hovorkyňa Scarlet Balážiková.
debata

Hovorkyňa policajtov Skarlet Balážiková v podaní Heleny Krajčiovej sa totiž na školení zamilovala. Bláznivo. Do inžiniera Adriána, ktorého stvárňuje Tomáš Maštalír. Diváci ho dôverne poznajú zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Lenže suverénny a arogantný markízacký primár Gregor sa v JOJ-ke zmenil na mierne úlisného frajera s ulízanými vlasmi a fúzikmi vo farebných oblekoch v štýle talianskych „mačov“. A obháňa Skarletku, kupuje jej kvetinky, bozkáva ručičky. A podobne ako aj ostatní herci je v tomto seriáli afektovaný a ukričaný. Ale to už k biblii tohto seriálu azda neodmysliteľne pa­trí.

„Pikoškou tejto sezóny je, že už je takmer celý nakrútený. Príčinou je plánovaný odchod Ľuboša Kostelného do Spojených štátov. A preto museli herci i tvorcovia zabrať a nakrútiť časti o čosi rýchlejšie,“ vysvetlila PR manažérka televízie JOJ Perla Vohráliková. „Divák ho teda nebude musieť sledovať bez ktoréhokoľvek z neodmysliteľných hercov,“ dodala.

V minulých dieloch sa skalná zostava vtipnej a mierne prihlúplej policajnej partičky tešila rozličným hosťujúcim hercom, medzi nimi napríklad aj Zuzane Fialovej či Diane Mórovej a Petre Polnišovej. „Inak to nebude ani v aktuálnej sérii,“ sľúbila Vohráliková.

Do epizód zavítajú napríklad Juraj Kemka či Michal Hudák. A dokonca sa má v seriáli objaviť aj riaditeľ televízie Richard Flimel.

Postavy:
Maroš Nagy – Peter Batthyany
Karol Hůrka – Lukáš Latinák
Skarlet Balážiková – Helena Krajčiová
František Boborovský – Ľuboš Kostelný
Alexander Vyšný-Riefenstahl – Csongor Kassai
Miňo Demovič - Ján Kroner

debata chyba

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....