Megan Fox je chodiaci sexepíl, na Glóbusoch uchvátila aj Wood

Najväčšie a najkrajšie hviezdy Hollywoodu sa v nedeľu večer v Los Angeles zišli na udeľovaní Zlatých glóbusov. Podujatie, ktoré je vo filmovom svete predzvesťou Oscarov, znamená v móde jedno z najdôležitejších udalostí roka.

12.01.2009 16:50
Megan Fox Foto:
Herečka Megan Fox v zlatých šatách z dielne Ralph Lauren. Vyzerala supersexi.
debata

Práve na filmových cenách sa totiž prezentujú herečky v šatách slávnych i menej známych dizajnérov a robia im tak neoceniteľnú reklamu pred kamerami a objektívmi z celého sveta. Ani tento rok tomu nebolo inak. Na červenom koberci pritom dominovali róby bez ramienok, dlhé visiace náušnice z drahých kameňov, žiarivé a jasné farby, ale tiež výrazné tmavé odtiene a červená.

Luxusná večerná toaleta od libanonského... Foto: Reuters
Eva Rachel Wood Luxusná večerná toaleta od libanonského dizajnéra Elieho Saaba ozdobila herečku Eva Rachel Wood.

Na čiernu a tóny tmavomodrej stavilo niekoľko herečiek. V tmavomodrej toalete prišla aj najväčšia hviezda večera, dvojnásobne ocenená Kate Winslet. Róbu s perlovou aplikáciou pod prsami jej zhotovili v parížskom módnom dome Yves Saint Laurent. Jej kolegyňa Amy Adams si vybrala bohato vyšívané čierne šaty od Oscara de la Rentu, na tmavofialovú stavila herečka Hayden Panettiere a čiernomodré boli aj šaty ocenenej herečky v komédii Sally Hawkins.

Jedny z najkrajších šiat predviedla mladučká herečka Evan Rachel Wood z filmu Wrestler. v čiernej róbe od libanonského dizajnéra Elieho Saaba vyzerala nádherne. „Ľudia sa ma pýtajú, ako som si tie šaty vlastne našla. Ale myslím si, že ony si našli mňa,“ uviedla bývalá priateľka Marilyna Mansona.

„Modrá a čierna – to sú veľkolepé farby. S veľkými náušnicami a tučnými náramkami pôsobia výborne,“ uviedol expert na módu Michael O´Connor. Do tónov modrej sa odela napríklad aj herečka Anne Hathaway. Jej šaty pochádzali zo staršej kolekcie haute couture módneho domu Armani. Konkrétne išlo o rok 2006. Americká herečka Maggie Gyllenhaal vyberala u firmy Lanvin. Róbu na jedno plece so zvieracou potlačou jej však predlžovali, jej originálna verzia siahala len ku kolenám.

Herečka Cameron Diaz prišla v róbe žuvačkovej... Foto: Reuters
Cameron Diaz Herečka Cameron Diaz prišla v róbe žuvačkovej ružovej z dielne Chanel Haute Couture.

U spomenutého Elieho Saaba si vyberali garderóbu aj ďalšie dámy – tentoraz však išlo o svetlé tóny ovocných sorbetov. Svetložltú róbu predviedla ocenená herečka Laura Linney, na jemne ružovkastý tón stavila Beyoncé Knowles, ktorá predviedla aj odvážny rozparok. Jedným z najvyužívanejších dizajnérov sa však v tento večer stala americká značka Reem Acra. Šaty bez ramienok s úzkym horným dielom a širokou sukňou, či niekedy až vlečkou predviedla Olivia Wilde, Rumer Willis aj Eva Longoria.

A na červenom koberci sa dostali k slovu aj róby európskych autorov a kolekcie haute couture. Okrem Anne Hathaway sa totiž v luxusnej kreácii predstavila napríklad indická herečka Freida Pinto, obliekol ju Christian Lacroix. Do žuvačkovej ružovej haute couture od Chanel sa zaodela herečka Cameron Diaz. A módny dom Christian Dior? Ten obliekol hneď tri herečky – Evu Mendes, Drew Barrymore aj Demi Moore. Najelegantnejšie pôsobila práve najstaršia z dám. Po boku mladého manžela Ashtona Kutchera vyzerala Demi očarujúco.

Mexická herečka Salma Hayek má sexepíl v... Foto: Reuters
Salma Hayek Mexická herečka Salma Hayek má sexepíl v génoch, veď sa na to pozrite.

A titul najsexi dámy večera? Hádam nikoho neprekvapí, že takúto poctu si môže rozdeliť Mexičanka Salma Hayek a jej mladšia americká kolegyňa Megan Fox. Hviezda akčného sci-fi Transformers prišla v zlatých šatách z dielne Ralph Lauren a vyzerala úchvatne a neuveriteľne sexi, štyridsaťjedenročná Mexičanka stavila na svetloružovú róbu, ktorá zvýraznila jej ženské prednosti a vyzerala takmer bezkonkurenčne.

Herečka Angelina Jolie sa na udeľovaní Zlatých...
Herečka Demi Moore v šatách značky Christian Dior.
+23Vyzerá to tak, že Sandra Bullock vôbec...
debata chyba

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...