Ďalší deň v raji: Krásna Olivia s milencom si stále užívajú Havaj

Už od sviatočného víkendu sa herečka Olivia Wilde aj so snúbencom Jasonom Sudeikisom nachádzajú na exotickom Havaji. Zamilovanú dovolenku si užívajú plnými dúškami.

29.05.2013 14:21
debata
Herečka Olivia Wilde so svojím snúbencom... Foto: Profimedia.sk
Olivia Wilde a Jason Sudeikis Herečka Olivia Wilde so svojím snúbencom Jasonom Sudeikisom na havajskej dovolenke.

Paparazzovia, ktorí zvečnili dvojicu už počas nedele, neváhali fotografovať snúbencov ani počas nasledujúcich dní. Dvadsaťosemročná Olivia, ktorú aj slovenskí diváci dobre poznajú zo seriálu Dr. House, vymenila bikiny. Jeden sexi model nahradil iný – jednoduchý čierny. Jej snúbenec Sudeikis sa rozhodol kráčať v šľapajach svojej priateľky a tiež predviedol novú „plážovú garderóbu“.

Už čoskoro by sa do kín mala dostať komédia We are the Millers, v ktorej Sudeikis stvárnil hlavného hrdinu. Po jeho boku si zahrala aj Jennifer Aniston či Emma Roberts. Bláznivá komédia o štvorici, ktorá vytvorí falošnú rodinu, aby pod zámienkou výletu mohla pašovať drogy z Mexika, má už na internete niekoľko dní aj trailer.

Najviac v ňom zaujala práve spomenutá Aniston, ktorá vo filme stvárňuje striptérku. Jej scény tanca v spodnej bielizni ohúrili – určite aj preto, že herečka už oslávila 44. narodeniny, no stále vyzerá výnimočne dobre.

debata chyba

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....