Trojitý sexi útok zmyselných kriviek! Bay točil reklamu s anjelikmi

Prítomnosť modeliek značky Victoria's Secret zaručuje vysokú koncentráciu sexepílu. Inak to nebolo ani v Miami.

01.02.2014 13:30
debata
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio... Foto: Profimedia.sk
Alessandra Ambrosio Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio predviedla na natáčaní Victoria's Secret s režisérom Michaelom Bayom svoju príťažlivú figúru.

Práve tam sa najžiadanejšie tváre známeho výrobcu dámskej bielizne zišli, aby pod taktovkou režiséra Michaela Baya nakrútili nový reklamný spot. Hoci tvorcovia sa snažili utajiť o čo pôjde, paparazzom sa podarilo sledovať krásky aspoň z diaľky a zachytiť ich pri točení.

Trojica dám v zložení Alessandra Ambrosio, Adriana Lima a Behati Prinsloo sa promenádovali na balkóne luxusnej vily. Ako inak – len v bielizni. Aj napriek utajeniu sa podarilo paparazzom zachytiť tieto dámy a ich dokonalé krivky v takmer plnej kráse.

Modelky (zľava) Alessandra Ambrosio, Adriana... Foto: Profimedia.sk
Alessandra Ambrosio, Adriana Lima a Behati Prinsloo Modelky (zľava) Alessandra Ambrosio, Adriana Lima a Behati Prinsloo spoločne fotili a nakrúcali reklamu na novú líniu bielizne v Miami.

Dych vyrážali všetky prítomné dámy, najmä však dve mamičky Lima a Ambrosio patria k modelkám, ktoré vzbudzujú obdiv. Určite aj preto, že obe sú už dvojnásobnými matkami a popri modelingovej kariére stíhajú aj materstvo. „Ide o to, aby ste mali milujúceho partnera, ktorý vás podporí. A tiež vedieť dobre manažovať veci,“ vyslovila sa nedávno Ambrosio, ako zvláda skĺbiť oboje dohromady.

Premiéra spotu je naplánovaná o niekoľko týždňov. Bay okrem klasickej reklamy na dámsku bielizeň údajne režíroval aj reklamu na propagáciu bikín.

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #nakrúcanie #Victoria´s Secret #Alessandra Ambrosio #Adriana Lima

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...