Ups, niečo tu padá! Stačilo málo a kráska fitnessu by odhalila rozkrok

Fitness guru a jedna z najsexi vyznavačiek zdravého životného štýlu v USA Jennifer Nicole Lee patrí medzi dámy, ktoré sa neostýchajú odhaliť pred objektívom. Teda do plaviek.

25.02.2014 00:00
debata (4)
Fitness modelka a poradkyňa Jennifer Nicole Lee... Foto: Profimedia.sk
Jennifer Nicole Lee Fitness modelka a poradkyňa Jennifer Nicole Lee počas fotenia na Miami. Takmer odhalila rozkrok, keď sa jej rozviazali plavky.

Na nedávnom fotení, ktoré prebiehalo v Miami, však musela tridsaťosemročná dáma čeliť neželanému odhaleniu priamo pred objektívmi. Vo chvíli, keď pózovala v bazéne, sa jej rozviazala šnúrka na bikinách a spodný diel plaviek sa takmer ocitol v bazéne. Niekdajšej hviezde zo stránok Muscle & Fitness sa našťastie podarilo zabrániť trapasu.

Jennifer, ktorá sa pred časom objavila v epizódnej roličke vo filme Michaela Baya Pain & Gain, plánuje svoje aktivity rozšíriť aj do Európy. V Miami nakrúcala zábery do svojej novej televíznej šou. Okrem toho s úspechom radí ženám aj mužom, ako vylepšiť vzhľad svojho tela, prostredníctvom vlastnej webovej stránky. Najbližšie sa vraj chystá na svetové turné, v rámci ktorého bude radiť osobám chtivým krajšieho tela a lepšej kondície.

Lee je rozhodne osoba povolaná. V USA sa totiž preslávila po tom, čo ako čerstvá mamička zhodila niekoľko desiatok kilogramov a prepracovala sa až k zisku titulu Miss Bikin America. Vtedy sa začala aj jej kariéra modelky, motivátorky a trénerky, ktorá trvá dodnes.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #trapas #plavky #Jennifer Nicole Lee

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Starostlivosť o seba je investíciou do vašej budúcnosti.
Nenechávajte všetko na poslednú chvíľu, máte čas robiť...